Öğrenciler doğum günlerini okulda kutluyor

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler doğum günlerini okulda kutluyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2016 12:57

Öğrenciler doğum günlerini okulda kutluyor

Haberin Devamı

Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT, (DHA)- YOZGAT’ta, Sakarya İlkokulu sınıf öğretmeninin yaptığı doğum günü uygulaması, öğrencileri mutlu ediyor.

Sakarya İlkokulu 4-C sınıfı sınıf öğretmeni Cemil Arslan tarafından başlatılan ve 4 yıldır her okul sezonunda iki kere kutlanan doğum günü etkinliği geleneksel hale geldi. 1 Temmuz- 31 Aralık tarihleri arasında doğan öğrenciler için her sene Kasım ayında, 1 Ocak- 30 Haziran tarihleri arasında doğan öğrenciler için de Mart ayın içinde sınıfta düzenlenen doğum günü etkinliği ile bütün çocukların doğum günleri kutlamış oluyor. Öğrencileri için doğum günü pastası alan sınıf öğretmeni Cemil Arslan, öğrencileri ile birlikte kestiği pasta sonrasında sınıfta öğrencilerinin bir günde olsa ders stresinden uzak olmalarını ve eğlenmelerini amaçlıyor. Yaptığı bu etkinlik ile ayrıca doğum günü kutlama imkanı olmayan çocuklarında doğum günlerini kutlamış oluyor.

Sınıf öğretmeninin yaptığı uygulamadan dolayı kendisini tebrik eden öğrenci velileri, Yozgat Sakarya İlkokulu 4-C sınıf öğretmeni Cemil Aslan’ın yine geleneksel hale getirdiği sınıf doğum günü partisini önceki gün öğrencileriyle birlikte sınıfta pasta keserek kutladığını söylediler.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!