MHP Yozgat Milletvekili Adayı Mertoğlu: "Yozgat MHP İle Gelişecek”

Güncelleme Tarihi:

MHP Yozgat Milletvekili Adayı Mertoğlu: Yozgat MHP İle Gelişecek”
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2015 12:40

MHP YOZGAT MİLLETVEKİLİ ADAYI MERTOĞLU, “YOZGAT MHP İLE GELİŞECEK”

MHP Yozgat Milletvekili Adayı Yusuf Mertoğlu, MHP iktidarında Yozgat’ta ve Türkiye’de fabrika bacalarının tüteceğini, istihdamın ve üretimin artacağını, Yozgat’ta göçün duracağını söyledi.
MHP Yozgat 4’üncü sıra Milletvekili Adayı Yusuf Mertoğlu, İhlas Haber Ajansı bürosunu ziyaret ederek yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yozgat’ın AK Parti iktidarında her yıl en az 10 bin göç verdiğini belirterek, “Yozgat her yıl küçülüyor. İstihdam alanı oluşturulamıyor. AK Parti iktidarı 13 yıllık iktidarında Yozgat’a yaptıklarını sıralamış. Ancak Yozgat’a yapılan yatırımların hiçbirisi istihdama yönelik bir yatırım değildir. Yapılan hizmetlerden sadece Musabeyli barajından başka ilimize hiçbir katkısı yok. Adalet sarayı yapılmış. Hz. Ömer postun üzerinde karar veriyordu ama adil karar veriyordu. Bize adalet sarayı değil adalet lazım. Adalet sarayından önce de duruşma salonları vardı ve mahkemeler yapılıyordu. Sadece binaları yapmış, tapu kadastro binası, çevre şehircilik müdürlüğü binası, hükümet konağı, sadece bina Yozgat’a hiçbir getirisi bulunmuyor. Bina restorasyonu yapılmış bunu dahi büyük bir hizmetmiş gibi gösteriliyor. Spor vadisini özel idare bütçesinden yapılıyor. Spor vadisi yapılsın ancak bu Yozgat için birinci öncelik değildir. Yozgatlı gençlerin oraya gitmesi için spor ayakkabısı lazım. Bu sebeple yani Yozgat’ta göçün durması insanların yaşam standartlarının yükselmesi için istihdamın artması Yozgat’ın ekonomik olarak gelişmesi gerekir” dedi.
Türk milliyetçilerini iktidarında Yozgat’ta ve Türkiye’de bacaların tüteceğini istihdamın ve üretimin artacağını, çiftçiye sulu tanım yapması için gerekli çalışmaların yapılacağını ve göçün duracağını ifade eden Mertoğlu, “Eğitim sistemi yazboz tahtası gibi sık sık değişmeyecek günün şatlarına göre üretim ve istihdam dengesi gözetilerek bir temele oturtulacaktır. Köylerde kız çocuklarının eğitimine özel önem verilerek çocuk yaşta evlenmeler önlenecektir. Siyaset asla halktan kopuk olmayacak milliyetçi hareket verdiği her sözün arkasında mertçe duracaktır. Yozgat’ın hak ettiği yeri alması için gece gündüz çalışmak üzere MHP den Yozgat milletvekili olmak istiyorum. Siyasetçinin cesaretli ve iddialı olması gerektiğini biliyor ve iddialı olarak meydana çıkıyorum zamanımı ve mesaimi asla esirgemeden yorulmadan bıkmadan çalışacağım” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!