Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi’nden Güner’e teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi’nden Güner’e teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2018 14:18

Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi’nden Güner’e teşekkür

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner’i Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencileri Yusuf Ersel Kara ve Ahmet Hakan Döğüşcü ile onlara eşlik eden rehber öğretmen Ayşe Kaya, İngilizce öğretmenleri Başak Gökmen ile Füsun Aslangeri ziyaret etti.

Yalova İbrahim Müteferrika Kağıt Müzesi atölyesinde kağıt üretimi hakkında bilgiler alıp, ‘Tohumlu Kağıt Poşet’ projeleri için bire bir kağıt üretme imkanı bulan öğrenciler, desteklerinden dolayı Başkan Yardımcısı Güner’e teşekkür etti. Güner ise, “Tohumlu kağıt üretiminde desteğimiz olduysa ne mutlu bize. Bu tarz projeleri Yalova Belediyesi olarak her zaman destekleriz. Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerini Yalova’da misafir edip, kağıt müzemizin atmosferini her zaman tatmalarını isteriz. Öğrencileri Yalova’da ağırlamaktan büyük onur duyarız” şeklinde konuşarak, misafirlerine Yürüyen Köşk Çınarı kolonyası hediye etti.

Görüşmenin sonunda 10. sınıf öğrencisi Yusuf Ersel Kara, “Okullumuzda yürütmüş olduğumuz ‘Tohumlu Kağıt Poşet’ projemizde bizlere vermiş olduğunuz destekten ötürü teşekkür ederiz” diyerek Güner’e plaket takdim etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!