Altınova’nın yeni kaymakamı görevine başladı

Güncelleme Tarihi:

Altınova’nın yeni kaymakamı görevine başladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2017 17:19

Altınova’nın yeni kaymakamı görevine başladı

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA’da Altınova Kaymakamlığı’na atanan Zafer Engin göreve başladı.  

Kaymakamlar Kararnamesi ile Altınova Kaymakamlığı görevine atanan Zafer Engin görevine başladı. Altınova Kaymakamı Zafer Engin’i ilk ziyaret eden ise Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, İlçe Jandarma Komutanı Mesut Aslan ve Emniyet Amiri Abdullah Özaydın oldu. Protokol mensupları, kaymakama yeni görevinde başarılar diledi. Altınova’nın tarımsal anlamda kesme çiçekçilik ve kivi üretimi gibi önemli kalemleri bünyesinde barındırdığını dile getiren Oral, “Görevinizde başarılar diliyoruz. İlçemiz Osmangazi Köprüsü gibi önemli bir geçiş noktasını, önemli tarımsal üretimleri ve tersaneleri bünyesinde barındıran bir yer. Burada sizinle birlikte çalışacak olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Kaymakam Engin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlçemizde hem sanayi hem de tarımsal anlamda ciddi boyutta üretim alanları var. Böylesine önemli ve güzel bir ilçede görev yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

Yeni kaymakama İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, İl Genel Meclisi Üyesi Ali Çorbacı, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal da ziyarette bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!