Van'da kaybolan çocuk

Güncelleme Tarihi:

Vanda kaybolan çocuk
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2014 17:05

- Gürpınar ilçesinde 8 gündür devam edenarama çalışmalarına katılan baba Erkan Aslan ve 8 yaşındaki ağabeyi Baran, karla kaplı dağlarda küçük Nehir'i aradı

Haberin Devamı

VAN (AA) - Gürpınar ilçesinde 8 gündür devam edenarama çalışmalarına katılan baba Erkan Aslan ve 8 yaşındaki ağabeyi Baran, karla kaplı dağlarda küçük Nehir'i aradı.

Kırkgeçit Mahallesi'nde 8 gün önce evlerinin önünde oynarken ortadan kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ı arama çalışmalarında, bugün de herhangi bir bulguya rastlanmadı.

İl Jandarma Komutanlığı, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri ile geçici köy korucularının gün boyu mahallenin çeşitli noktalarında sürdürdüğü arama çalışmalarına katılan baba Erkan Aslan ile 8 yaşındaki ağabeyi Baran, karla kaplı dağlarda küçük Nehir'i aradı.

Kızının bir an önce bulunmasını isteyen acılı baba, şimdiye kadar hiçbir ize rastlayamadıklarını ve her geçen günün aleyhlerine işlediğini söyledi.

Haberin Devamı

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de Kırkgeçit Mahallesi'nin giriş ve çıkışlarında geçici kontrol noktası oluşturarak, şüpheli gördükleri araçları durdurup kimlik kontrolü yaptı.

Havanın kararmasıyla ara verilen arama çalışmaları, yarın devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!