İpekyolu Belediyesi'nin düzenlediği futbol turnuvası, final maçıyla tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

İpekyolu Belediyesinin düzenlediği futbol turnuvası, final maçıyla tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2021 11:22

İpekyolu Belediyesi'nin düzenlediği futbol turnuvası, final maçıyla tamamlandı

Haberin Devamı

VAN, (DHA)-VAN İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen, ‘Köyler arası Futbol Turnuvası’ oynan final maçıyla sona erdi. Şampiyonluk kupasını, Çitli Spor takımını 4-2 mağlup eden Karpuzalan Spor takımı kazandı.  

Merkez İpekyolu ilçesine bağlı 22 kırsal mahallenin katıldığı futbol turnuvası tamamlandı. Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen futbol müsabakalarının final maçı, Karpuzalan Spor ile Çitli Spor takımları arasında oynandı. İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri ile çok sayıda futbolseverin izlediği karşılaşma oldukça çekişmeli geçti. Gülen taraf ise rakibini 4-2'lik skorla mağlup eden Karpuzalan oldu. 

Şampiyonluk kupasını Karpuzalan Takımına veren Kaymakam Aslan, maçların dostluk ve kardeşlik havası içerisinde geçerek, kaynaşmaya vesile olduğunu söyledi. Centirmenliklerinden ve verdikleri mücadeleden dolayı takımları kutlayan Aslan, "Şampiyonluk maçında Karpuzalan Mahallemiz,  Aşağı Çitalan Mahallemizi yenerek şampiyon oldu. O kadar güzel bir coşku ve sevinç var ki, sanki Şampiyonlar Ligi Finalindeymişiz gibi. Çok büyük emek sarf eden müdürümüzü ve ekibini buradan tebrik etmek istiyorum. Gerçekten çok güzel bir organizasyon yapmışlar. Bütün sporcu arkadaşlarımız centilmenlik örneği sergileyerek, o kadar güzel performans sergilediler ki, artık bunun devamını getirmek de boynumuzun borcu oldu. İnşallah köylerimizde ve şehir merkezinde birçok alanda, sadece futbolda da değil, böylesi müsabakalarımız ve liglerimiz olacak, buradan çok başarılı sporcularımız çıkacak. Kavga etmeden, herhangi bir sıkıntı, herhangi bir problem yaşanmadan, şampiyonumuzun belli olduğu bu gecede emeği geçen herkese teşekkür ederek, tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Daha da güzel organizasyonlarda buluşmak dileğiyle." dedi.

Final karşılaşmasında, son günlerde yaşanan sel felaketi ve yangınlarda hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunurken, sosyal sorumluluk mesajı içeren “Aşımızı yaptıralım kendimizi ve sevdiklerimizi koruyalım" pankartları da açıldı. Ayrıca Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Spor Akademisi sporcularına ise spor malzemesi dağıtımı yapıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!