TSO üyelerine ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkanı

Güncelleme Tarihi:

TSO üyelerine ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2020 14:57

TSO üyelerine ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkanı

Haberin Devamı

Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA) - TOKAT Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Ziraat Bankası Arasında "Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansman" protokolü İmzalandı.
10 Aralık Perşembe günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ın katılımıyla gerçekleştirilen Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi Lansmanının ardından Tokat Ticaret ve Sanayi Odası ve Ziraat Bankası Tokat Şubesi arasında protokol imzalandı. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çelik ve Ziraat Bankası Bölge Başkanı Serdar Bulut tarafından imzalanan protokol ile ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkanı için işbirliği sağlandı. 
İmzalanan protokol ile ilgili açıklama yapan TSO Başkanı Ali Çelik, “İş dünyasını rahatlatacak, ticarette devrim niteliğinde protokol imzalandı. Çek, senet, DBS gibi tüm alışverişleri güvence altına alacak, iş insanını ciddi ölçüde rahatlatacak bank kart başak ile güvenli tedarik zinciri oluşturulacak. Alışverişinizde kullanacağınız kartla vade günü belirleyip ödemeyi kartla yapabileceksiniz. 18 aya kadar vadelendirebileceğiniz, vadeye göre değişken faiz oranlı esnek ödeme seçenekleri ile üründe çek, senet ve ödeme ile ilgili problemler ortadan kalkacak. Alıcı ve satıcı arasındaki güven sorunu aşılacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!