AK Parti Tekirdağ Teşkilatı’nın “Büyük Buluşma” Toplantısı

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Tekirdağ Teşkilatı’nın “Büyük Buluşma” Toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2015 14:04

AK PARTİ TEKİRDAĞ İL TEŞKİLATI ÜYELERİ VE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI “BÜYÜK BULUŞMA”’DA BİR ARAYA GELDİ.

AK Parti Tekirdağ İl Teşkilatı üyeleri ve milletvekili adayları “Büyük Buluşma” toplantısında bir araya geldi.
Tekirdağ’da özel bir restoranda düzenlenen “Büyük Buluşma” etkiliğine, AK Parti Tekirdağ milletvekili adayları, İl ve İlçe Başkanları, eski AK Parti Tekirdağ Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanları, Kadı Kolları Başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.
Kahvaltı ile başlayan Etkinlik Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, eski Ak Parti Tekirdağ eski milletvekilleri ve İl Başkanları ile AK Parti Tekirdağ Milletvekili adaylarının konuşmalarıyla devam etti.
Bu coğrafyanın yeniden huzurun coğrafyası olması için çalıştıklarını belirten AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, “Bu buluşmaya dostlar buluşması diyorum. Buradaki insanlar farklı yerlerde de olsa ortak bir iyilik için çalışan insanlarız. Bu millet düştüğü yerden kalksın, bu medeniyet yeniden insanlığa adaleti tattırsın, bu coğrafya yeniden huzurun adresi olsun, bizim ortak iyiliğimiz budur. Hepimizin peşinde koştuğu ortak iyilik budur. Bu bir ahlak yoludur, bu bir rıza yoludur, bu bir erdemliler yoludur. Hepimiz siyaseti bu ortak iyiliklerimiz için yapıyoruz. Bu seçim önemli İstanbul’un olduğu bir memlekette, Bizansın-Romanın bir zamanlar hüküm sürdüğü bir kıtada, medeniyetlerin beşiği olan bir vadide, İslam’a yüzlere yıllık hizmet etmiş bir coğrafyada, Mısır’dan Çin’e milyonlarca mazlumum gözünün-kulağının dikkat kesildiği bir Türkiye’de elbette her seçim önemlidir. Alnımızda öyle bir kader var ki, her seçim önemli, her karar önemli, her ses önemli. Burası Türkiye. Yanı başımız Ortadoğu. Diğer yanımız Afrika. Bir tarafımız Asya. Öbür tarafımız Avrupa. Elbette böyle bir memlekette her seçim önemlidir. Biz bu önemin farkındayız. Biz, hepimiz bunun için uyanığız. Gaflete düşenlerimiz olabilir. Hatalı olanlar olabilir. Omzuna yüklenen görevin hakkını vermeyenler olabilir. Bunların hiç biri bize yanlış-eksik yapma hakkı vermez, vermediği gibi yanlışı-eksiği telafi etmek için daha çok çalışma zorunluluğu doğurur. Çünkü mesele memleket meselesidir. Mesele ben, sen, o değil, Türkiye meselesidir” dedi.
“ÇOCUKLARIMIZ-TORUNLARIMIZ DAHA İYİ BİR TÜRKİYE’YE UYANSIN DİYE İSTİYORUZ”
Akçay, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye için önemli olduğunu ifade ederek, “1 Kasım’a az bir gün kaldı.Hani derler ya “Hadi bir el atın.”İşte onu demek istiyoruz. Siz yılların tecrübesine sahipsiniz. Siz az zamanda çok işin, dar vakitte çok emeğin nasıl ortaya konacağını bilirsiniz. Şimdi sizin o bereketli adımlarınıza, bereketli dualarınıza, etkili selamlarınıza, sonuç alıcı çalışmalarınıza ihtiyacımız var. Memleketimiz için, insanımız için, idealimiz için talep ediyoruz. Her gün sokaklardayız. Sokaklardan güzel haberler geliyor. Ev sohbetlerinden, esnaf ziyaretlerinden, gençlik 13 yılda alınan iyi mesafeler geri gitmesin, daha ileri taşınsın diye istiyoruz. Çocuklarımız-torunlarımız daha iyi bir Türkiye’ye uyansın diye istiyoruz. Dik duralım ki, yanlışlarımızı düzeltecek vaktimiz olsun diye sizden destek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Milletvekili adaylarının konuşmasının ardından toplantı sona erdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!