Gazeteci İsmail Güneş’in oğlu haber sundu

Güncelleme Tarihi:

Gazeteci İsmail Güneş’in oğlu haber sundu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2015 21:21

- Kahramanmaraş'ta helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren gazeteci Güneş’in 11 yaşındaki oğlu, Sivas'ta yayın yapan yerel bir televizyon kanalının akşam haberlerini sundu

Haberin Devamı

SİVAS (AA) - Kahramanmaraş'ta helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren gazeteci İsmail Güneş'in büyük oğlu Tuluğhan Güneş, Sivas’ta yayın yapan yerel bir televizyon kanalının akşam haberlerini sundu.

Sivas'ta yaşayan gazeteci İsmail Güneş'in oğlu Tuluğhan (11) Güneş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, Sivas'ta yayın yapan Kanal 58 televizyon akşam haberlerinin yaklaşık 15 dakikasını sundu.

Ağabey Tuluğhan Güneş, haberlerde, küçük kardeşi Çağan Güneş'in (9) il protokolü ve babasın meslektaşlarıyla yaptığı röportajları da anons etti.

Haberde, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kanal çalışanları tarafından hazırlanan ve basın mensuplarının yaşadığı sıkıntıları anlatan "Gazeteciler için oynadık" adlı kısa filmi de anons eden Güneş, haberi daha sonra haber spikeri Kuzey Sait Karabacak'a devretti.

Haberin Devamı

Tuluğhan Güneş'in haberi sunmak için bir hafta öncesinden hazırlıklara başladığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!