Vali Hasan İpek: Ben hocalardan yağmursuzluk duası isteyeceğim

Güncelleme Tarihi:

Vali Hasan İpek: Ben hocalardan yağmursuzluk duası isteyeceğim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2017 17:33

Vali Hasan İpek: Ben hocalardan yağmursuzluk duası isteyeceğim

Haberin Devamı

İbrahim ASLAN/SİNOP, (DHA)- SİNOP Valisi Hasan İpek, kentte yürütülen asfaltlama çalışmalarına işaret ederek, "Asfalt yapmamız için yağmur yağmaması lazım. Tarladaki buğdaylar olduktan sonra hocalarımızı yağmursuzluk duasına çağırıyorum" dedi.

Sinop İl Özel İdaresi tarafından Dikmen İlçesi'nde kurulan konkasör tesisinin açılış törenine katılan Vali Hasan İpek, köy yollarındaki sorunun ortadan kaldırılmasına yönelik ilk adımı attıklarını söyledi. İşlerin yavaş yürüdüğüne dikkat çeken Vali İpek, "Ödenek sıkıntımızı Sayın Başbakanımız ve İçişleri Bakanımızın destekleriyle çözdük. Konkasör tesisimizi açarak ilçeye daha hızlı hizmet getirilmesini sağladık" ifadelerini kullandı.
Karadeniz Bölgesi'nde özellikle Ağustos ve Eylül aylarında sık sık yağmur yağdığını belirten Vali İpek, sonbahar mevsiminde az yağış yaşanması için imamlardan yağmursuzluk duası yapmalarını isteyerek, "Ben hocalardan bir dua isteyeceğim. Her sene yağmur duasına çıkıyoruz ama bizim asfalt yapmamız için yağmur yağmaması lazım. Güz günü geçtikten, tarladaki buğdaylar olduktan sonra hocalarımızı yağmursuzluk duasına çağırıyorum" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!