Okullar Samsunspor fotoğrafları ile süslenecek

Güncelleme Tarihi:

Okullar Samsunspor fotoğrafları ile süslenecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2017 16:09

Okullar Samsunspor fotoğrafları ile süslenecek

Haberin Devamı

Hakan AKGÜN/SAMSUN, (DHA) - DOĞAN Haber Ajansı Samsun Bölge Temsilcisi Murat Sandıkçı, Samsunspor'un maçlarında çektiği fotoğraflardan oluşan 'Kırmızı-Keyaz Kadraj' adlı fotoğraf sergisini İlkadım-Kılıçarslan Ortaokulu'nda açtı.

Doğan Haber Ajansı Samsun Bölge Temsilcisi Murat Sandıkçı'nın TFF 1'nci liginde mücadele eden Samsunspor'un 2016-2017 futbol sezonunda oynadığı resmi maçlarda çektiği fotoğraflardan oluşan 'Kırmızı-Beyaz kadraj' adlı fotoğraf sergisini İlkadım-Kılıçarslan Ortaokulu'nda da açtı. Geçen 17 Mayıs'ta Piazza AVM'da açılan sergi, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Bu şehrin çocukları Samsunsporludur' projesi kapsamında Kılıçarslan Ortaokulu'nda da büyük ilgi gördü.
Serginin açılış kurdelesini İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, eski Samsunsporlu futbolcular Celil Sağır, Mehmet Nas, Musa Aydın, Doğan Haber Ajansı Samsun Bölge Temsilcisi Murat Sandıkçı, projeye katılan okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler kesti.

MÜDÜR NUMANOĞLU: FOTOĞRAFLAR OKUL KOLİDORLARINA ASILACAK

Kurdele kesme töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, "'Bu şehrin çocukları Samsunsporludur' projesi ilçemizde 5 okul yer alıyor. Bu okullar Gazi Ortaokulu, Akif Ersoy İlkokulu, Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu, Kılıçarslan Ortaokulu ve Gazi Paşa İlkokulu'dur. Murat Sandıkçı'nın çekmiş olduğu bu eserler bu okullarda sergilendikten sonra okulların koridorlarına asılacak ve ölümsüzleşecek. Kendilerine ben bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

ÖĞRENCİLERE ÖĞÜTLER

Sergi sonrasında ise açılışa katılan eski Samsunsporlu futbolcular Celil Sağır, Mehmet Nas ve Musa Aydın okulun konferans salonunda öğrencilerle mini söyleşi bir araya geldi. Öğrencilerin kendilerine yönelttiği sorulara cevap veren futbolcular, Samsunspor’un bu şehrin markası olduğunu ve sık sık fırsat buldukça aileleriyle birlikte maçları izlemeye gitmelerini tavsiye etti.

ÖĞRENCİLERDEN FUTBOLCULARA SEVGİ SELİ

Mini söyleşi sonrasında katılımcı okul müdürleri tarafından sporculara çiçek takdim edildi. Üzerlerinde Samsunspor forması olan öğrenciler, Celil Sağır, Mehmet Nas ve Musa Aydın'dan imza formalarını imzalatarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!