Rize Valisi Ersin Yazıcı inşaatları denetledi

Güncelleme Tarihi:

Rize Valisi Ersin Yazıcı inşaatları denetledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2016 16:00

Rize Valisi Ersin Yazıcı inşaatları denetledi

Haberin Devamı

Muhammet KAÇAR/RİZE, (DHA) – RİZE Valisi Ersin Yazıcı, Fındıklı ve Pazar İlçeleri’nde yapımı süren okul, pansiyon ve hükümet konağı inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Vali Ersin Yazıcı, Yardımcısı Mehmet Kurt, Fındıklı Kaymakamı Arif Karaman ve Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan ile birlikte yapımı süren inşaatlarda incelemelerde bulundu. Fındıklı İlçesi’nde TOBB Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrenci yurdunu denetleyen Vali Ersin Yazıcı, işçiliği beğenmeyince yüklenici firma yetkilisini uyardı.

“BU ŞEKİLDE BİNAYI TESLİM ALMAM”

İnşaattaki işçilik hatalarına karşı tepki gösteren Vali Yazıcı, “Buranın acilen düzeltilmesi gerekiyor. Bu şekilde bu binayı teslim almam. Böyle kötü bir işçilik olamaz. Bir an önce düzelteceksiniz. Yazık, günah. En kısa zamanda bütün eksikleri gidermelisiniz. Bu işin de takipçisi olacağım" dedi.

Vali Ersin Yazıcı, Rize halkının her şeyin en güzeline ve en iyisine layık olduğunu belirterek, “Yapılan hizmetlerin tamamı vatandaş odaklıdır. Yani vatandaşımıza en iyi ve en güzel hizmeti vermeyi arzu ediyoruz. Bu bakımdan devletimiz Rize'ye her alanda büyük yatırımlar yapmaktadır” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!