MARFOD'un konuğu Alanyalı oldu

Güncelleme Tarihi:

MARFODun konuğu Alanyalı oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2017 13:37

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'ndeki Marmaris Fotoğraf Dostları Derneği'nin (MARFOD) her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği 'Her ay bir fotoğraf sanatçısı Marmaris'te konulu programın son konuğu, İzmirli Nevcihan Güroğlu Alanyalı oldu.

Haberin Devamı

MARFOD M. Kamil Dürüst Fotoğraf Evi'nde 'Her ay bir fotoğraf sanatçısı Marmaris'te konulu program yapıldı. Etkinliğin ilk bölümünde, programın bu ayki konuğu olan İzmirli Nevcihan Güroğlu Alanyalı'nın çocuk gelinleri anlattığı fotoğraf sunumu izlendi. Ardından İzmirli Alanyalı, temel fotoğraf eğitiminin yapı taşları olan enstantane ve diyafram terimlerini ve işlevleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi. 'Işıklı Müzisyenler' adlı sunum yaptı. Uzun pozlama tekniği ve renkli fenerler yardımıyla oluşturulan fotoğraflar, beğeni topladı.

Toplantının İkinci bölümünde gelenek haline gelen, hoş rekabetlere sahne olan, MARFOD dernek üyelerinin teknik bilgi ve becerilerini geliştirmek, değerlendirmek amacıyla düzenlenen 'Beyaz' konulu ayın fotoğrafı seçimini Alanyalı yaptı. Yapılan değerlendirme sonucu İnci Dündar Uysal birinci, Ali Uysal İkinci, Wiltrud Kip üçüncü oldu. Şiir Dürüst de jüri özel ödülünün sahibi oldu.




 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!