Ahmet Özhan’dan Ramazan Konseri

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Özhan’dan Ramazan Konseri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2015 14:07

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BURHANETTİN KOCAMAZ, 2. RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE MERSİNLİLERLE BULUŞAN AHMET ÖZHAN'I KUTLAYARAK, PLAKET VERDİ.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 2’ncisini düzenlediği ramazan Etkinlikleri kapsamında konser veren ünlü sanatçı Ahmet Özhan, tasavvuf müziğinin en iyi örneklerini Mersinli hayranları için söyledi.
Ahmet Özhan, Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda düzenlenen ve yaklaşık iki saat süren konserde, Mersinlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Konser öncesi sahnelenen davul şov, kanto gösterisi ve yarışmaların ardından sahneye çıkan Özhan’ı dinlemeye gelen Mersinliler, Özhan’ın söylediği ilahilerle farklı bir Ramazan akşamı yaşadı. Özhan’ın konserini, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Genel Sekreter Haluk Tunçsu da izledi.
Konser sonunda Ahmet Özhan’ı kutlayan Başkan Kocamaz, “Ahmet Özhan kardeşimizle birlikte bu güzel Ramazan akşamını sizlerle beraber geçirdik. Ahmet Özhan’ın yüreğine sağlık, sesine sağlık. İnşallah Ramazan ülkemizde birliğe, bütünlüğe, barışa, kardeşliğe ve hoşgörüye vesile olur. Birlik ve beraberliğe her zaman olduğundan daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde, özellikle Ramazan akşamları, İslam aleminin kurtuluşuna vesile olur inşallah. Ramazan’ın feyzinden, bereketinden, hepimizin payına düşecek bir şeyler vardır diye ümit ediyoruz. Cenab-ı Allah birliğimizi, bütünlüğümüzü bozmasın. İnsanları bir araya getirerek, kaynaştıran, bütünleştiren daha nice Ramazan aylarında, daha nice Mersin akşamlarında sizlerle birlikte olmaktan mutlu olacağımızı belirtmek istiyor, Kadir Gecenizi tebrik ediyor ve hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.
Ahmet Özhan da Mersinlilerin Ramazan ayını kutlayarak, “Her haliyle rahmet ve mağfiret olan mübarek Ramazan ayı, dillerimizde, gönüllerimizde kamil birer insan olmaya, Cenab-ı Hakk’ın hazinelerinden istifade eden kullarından olmaya vesile olsun. Ramazan ayının sonuna geldiğimiz bugünlerde Allah tekrarını yaşatmayı nasip etsin. Böylesine güzel hizmetlerle bizleri buluşturan değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a çok teşekkür ediyorum. Yerel yönetimler sayesinde bu buluşmalar gerçekleşiyor. Sanatçılarla halk bir araya geliyor" diye konuştu.
Başkan Kocamaz, konserin ardından Ahmet Özhan’a çiçek ve plaket takdim etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!