Suriyeli eşini 9 yerinden bıçakladı

Güncelleme Tarihi:

Suriyeli eşini 9 yerinden bıçakladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2016 14:50

Suriyeli eşini 9 yerinden bıçakladı

Haberin Devamı

Mehmet Ali DİNLER/ KIZILTEPE (Mardin), (DHA)- MARDİN'in Kızıltepe İlçesi'nde yaşayan 46 yaşındaki C.S., bir süre önce parasını alıp kayıplara karışan ve geçtiğimiz gün eve dönen 26 yaşındaki Suriyeli eşi S.S.'yi, uykusunda 9 yerinden bıçakladı.
Kızıltepe İlçesi İpek Mahallesi 404 nolu sokaktaki Dündar Apartmanı 4'üncü katındaki dairede meydana gelen olayda iddiaya göre, C.S., kendisinden 20 yaş küçük Suriyeli S.S. ile evlendi. Bir süre önce, kocasına ait miktarı açıklanmayan parayı alarak kayıplara karışan S.S., geçtiğimiz günlerde eve geri döndü. Komşuları, karı-kocanın para yüzünden sık sık tartıştığını söyledi.
Dün gece saat 01.00 sıralarında eve gelen koca C.S., iddiaya göre yatakta uyuyan eşi S.S.'yi 9 yerinden bıçakladı. Yaşanan gürültü üzerine daireye gelen komşularının haber verdiği 112 sağlık ve polis ekipleri olay yerine geldi. Yaralı kadın S.S., ambulans ile Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, saldırgan koca ise gözaltına alındı.
Hastanede ifadesi alınan Suriye uyruklu S.S., yatakta uyuduğu sırada kocasının kendisine saldırarak bıçakladığını söylediği öğrenilirken, emniyetteki ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan C.S., tutuklanarak cezaevine konuldu.
Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan S.S., daha sonra Diyarbakır'a sevkedilirken, hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi.
 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!