Mardin'deki gazetecilerden Vali Demirtaş'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Mardindeki gazetecilerden Vali Demirtaşa ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2020 11:22

Mardin'deki gazetecilerden Vali Demirtaş'a ziyaret

Haberin Devamı

Selim KAYA/MARDİN,(DHA)- MARDİN'de görev yapan gazeteciler, Vali Mahmut Demirtaş'ı ziyaret ederek, kentte sürdürülen çalışmaları değerlendirdi.
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu ve Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik, Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilcisi Adnan Avuka, DHA Mardin Temsilcisi Selim Kaya, Mardin Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Akgül ile serbest gazeteciler, Faraç Çobanoğlu ve Hakan Bekin'i valilik makamında kabul etti.
Ziyarette konuşan Vali Demirtaş, geçmişten gelen sorunların olduğuna dikkat çekerek, sorunları çözmek için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi. Altyapı hizmetlerine gerekli hassasiyetin gösterilmemesinden ve denetim eksikliğinden bugünlere yansıyan olumsuzlukların yaşandığını ifade eden Demirtaş, tüm olumsuzluklara rağmen kentin acil ihtiyaçlarının giderilmesi için kolları sıvadıklarının altını çizdi.
Yatırıma dönük tüm ihalelerin ilan yolu ve şeffaf bir şekilde gerçekleştirildiğini anlatan Vali Demirtaş, "Valilik ve Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetlerimizi vatandaşımızın huzuru ve rahatı için yapıyoruz. Hizmet alımı ve ihaleler şeffaf bir şekilde, ilan yolu ile yapılıyor. Kıt imkanları ve kısıtlı bütçemizi en iyi şekilde kullanma gayreti içindeyiz. Vatandaşımızın memnuniyeti  önceliğimizdir. Bu konuda yerel ve yaygın basının desteğine ihtiyacımız var" dedi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!