Manisaspor'un yeni teknik direktörü Karafırtınalar iddialı

Güncelleme Tarihi:

Manisasporun yeni teknik direktörü Karafırtınalar iddialı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2016 11:35

Manisaspor'un yeni teknik direktörü Karafırtınalar iddialı

Haberin Devamı

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)- PTT 1'inci Lig takımlarından Manisaspor'da bu sezon Mehmet Altıparmak ve Koray Palaz'dan sonra üçünü teknik direktör olarak direksiyona geçen Sait Karafırtınalar ilk antrenmanına çıkarken, camiaya da umutlu mesajlar verdi.
Hedeflerinin Süper Lig olduğunu söyleyen Karafırtınalar, "Gönlümüzde aslan değil, aslanlar yatıyor. İlk 2 olmaz mı, olabilir. O olmazsa, play off var. O da olmazsa ilk 10 da bir hedeftir. Bunlar politik cevaplar değil, samimi konuşuyorum. Ben buraya çalışmaya geldim. Varımı yoğumu ortaya koymaya geldim. Elbette takımla birlikte ben de bir yerlere gelmek istiyorum. Bu ilk 2, ilk 6, ilk 10 olabilir. Ama bu takım asla düşmez" şeklinde konuştu.   

Ligde mevcut sıralamanın yapay olduğunu, takımların gerçek gücünün 8'inci haftadan sonra ortaya çıkacağını sözlerine ekleyen tecrübeli teknik adam, "Manisaspor'un yeri burası değil. Ben başarısızlığı uyum sorununa bağlıyorum. Oyuncular da hoca da yeniydi. Sıkıntı var gibi görünüyor ama aşılmayacak gibi değil" dedi. Kadrodaki eksiklere de değinen Karafırtınalar şöyle devam etti:
"Tabii ki eksik vardır. Ama lider takımlarda bile eksik var. Şu anda transfer yapamayacağımıza göre, eksikleri mevcut kadro içinden gidermenin yollarını arayacağız. Potansiyeli olan bir kadroya sahibiz. Mücadele gücümüzü ön plana çıkarıp, her maçta kazanmak için ter dökeceğiz"
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!