Fatma Nine'nin tekerlekli sandalye sevinci

Güncelleme Tarihi:

Fatma Ninenin tekerlekli sandalye sevinci
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2018 11:07

Fatma Nine'nin tekerlekli sandalye sevinci

Haberin Devamı

MANİSA'nın Alaşehir ilçesinde, 94 yaşındaki yürüme engelli Fatma Kaya'ya Belediye tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi. Artık rahatlıkla dışarıya çıkıp, gezebilecek olan Kaya, büyük sevinç yaşadı.

Bacaklarındaki rahatsızlık nedeniyle yürümekte güçlük çeken ve bu nedenle eve kapanmak zorunda kalan Fatma Kaya, bir süre önce kızı Ümmü Zengin aracılığıyla Alaşehir Belediyesi'ne başvurup, tekerlekli sandalye isteğinde bulundu. Kaya'nın ihtiyacı olan tekerlekli sandalye sosyal belediyecilik kapsamında temin edildi.  Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erkan Boğa,  MHP'li Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban adına Kaya'yı Sarısu Mahallesi, Sümer Oral Caddesi'ndeki evinde ziyaret edip, tekerlekli sandalyesini teslim etti.Tekerlekli sandalyeye kavuşan Kaya, büyük sevinç yaşadı.

Ümmü Zengin " Annem 94 yaşında, bacaklarından rahatsız. bu nedenle yürüyemiyor. Doktora götürmekte zorlanıyorduk. Tek başına evden dışarıya çıkamıyor. Bu nedenle de çok sıkılıyordu. Artık rahatlıkla dışarıya çıkıp, gezebilecek. Belediye Başkanımız Gökhan Karaçoban bize bu tekerlekli sandalyeyi hediye etti. Allah bir değil bin kere kendisinden razı olsun" dedi.

Nurettin DOĞAN / ALAŞEHİR (Manisa), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!