Ege-Koop 14. projesini Turgutlu'da yapacak

Güncelleme Tarihi:

Ege-Koop 14. projesini Turgutluda yapacak
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 09, 2017 18:35

Ege-Koop 14. projesini Turgutlu'da yapacak

Haberin Devamı

İZMİR'de kurulduğundan bu yana geçen 32 yılda 13 projeyi tamamlayan Ege -Koop, 14'üncü projesini Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde başlatacağını açıkladı.

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Manisa Giritligil Otel'de yaptığı basın toplantısında 14'üncü prestij projeleri olan Turgutlu, "Ege-Koop Prestij Evleri-1" konusunda bilgilendirmede bulundu. Toplantıya Ege -Koop Onursal Danışmanı Öcal Uluç ve Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç da katıldı. Başkan Aslan her geçen gün, her bakımdan hızla gelişen Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde projelendirdikleri "Ege-Koop Prestij Evleri-1" projesiyle İzmir dışına çıkacaklarını söyledi. Aslan, "Ege-Koop, dile kolay 32 yıldır İzmir'de müstakil, bahçeli konutlar, çok katlı farklı projelerle ve Torbalı Ayrancılar Egekent-4 Projesi kapsamında 10 bin metrekarelik kapalı alanı olan okul, hastane ve alışveriş merkezi olarak değerlendirilebilecek modern bir tesisi tamamlayarak hizmete sunmuştur. Bu arada, İzmir'in Karşıyaka, Bayraklı, Çiğli, Menemen, Buca, Güzelbahçe, Urla ilçelerimizin planlı gelişmesine önemli ölçüde katkıda bulunan Ege-Koop, bütün bu projeleri ülkemizde güvenilmez sektör olarak bilinen kooperatifçilik anlayışından farklı bir üretim politikasıyla tamamladı. Bu projelerde her meslek grubundan 200'ün üzerinde kooperatif Ege-Koop çatısı altında yer aldı. Ege-Koop, bilinen adı ile TOKİ dahil hiçbir inşaat firmasının İzmir'de erişemeyeceği 30 binin üzerinde modern konutla yıllar önce İzmir'de ilk site anlayışını yerleştirmiş, gerek kalite, gerekse fiyat anlamında emsallerinden en az yüzde 40-50 oranında ucuz, her kesimden vatandaşımızı kısa sürelerde ev sahibi yaptı. İzmir'in ekonomisine bugüne kadar 5 milyar dolarla katkı veren Ege-Koop, İzmir'in bu sektörde en güvenilir kurumlarından biri olarak 32 yıldır, 'Bu Çatının Altında Güven Var' ilkesini rehber edinmiş, İzmir'deki 32 yıllık bilgi, birikim ve deneyimlerini ilk kez İzmir dışında Turgutlu ilçemizde hayata geçirmek için adım atmış ve Turgutlu ilçemizin önümüzdeki süreçte kentleşme anlamında çok planlı ve hızlı gelişeceğine inandığımız Özdilek Mağazası'na 600 metre mesafedeki emsal inşaat alanı 16 bin 455 metrekarelik konut alanında Turgutlu'ya yakışacak mimari tasarımıyla çok özel bir proje çalışmasını tamamlama aşamasına gelmiştir" dedi.

"EGE-KOOP TURGUTLU PRESTÄ°J EVLERÄ° BAÅžLIYOR"

150 konutluk "Ege Koop Turgutlu Prestij" evlerinin 8 farklı projede üretileceğini belirten Aslan, "270 bin TL'den başlayan lansman fiyatlarla 3+1 projelerimiz brüt 173 metrekare- 213 metrekare (teraslı) arasında olup, 2+1 tip projede 141 metrekare  ve 178 metrekaredir. A-C Blok zemin+13 kat, B blok zemin+14 kattan oluşmaktadır. Projemiz özel mimari tasarımıyla modern kent parçasını uygulamaya koymaktan mutluluk duymaktadır. Bu projeye dahil olan yurttaşlarımız çok değil yedi-sekiz ay sonra bugün sunduğumuz maliyetin en az yüzde 20-30 oranında kazandığı değerle ne kadar iyi bir yatırım yapmış olduğunu daha iyi anlayacaktır. Proje alanındaki inşaatlarımıza 2-3 ay içinde başlayacağımızı öngörmekteyiz. 2019 yılında teslim edilecek projemizde kapalı ve açık otopark, yüzme havuzu, akıllı ev sistemleri ile pek çok özelliğe sahip sosyal tesisler ve zengin peyzaj alanı bulunmaktadır. Projenin alt yapı, üst yapı maliyeti olarak yaklaşık 30-35 milyon TL olduğu tahmin edilmektedir. İstanbul- İzmir arasını 3,5 saate indirecek otoyolu ile Ankara- İzmir hızlı tren projeleri iki yılda tamamlanacağı düşünülürse bu proje her bakımdan çok ciddi bir yatırım imkanı olarak değerlendirilecektir" diye konuştu.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)

   Â

FOTOÄžRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!