SİMGİAD Başkanı Fatih Aydar, bıçaklı saldırıda öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

SİMGİAD Başkanı Fatih Aydar, bıçaklı saldırıda öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2017 10:55

SİMGİAD Başkanı Fatih Aydar, bıçaklı saldırıda öldürüldü

Haberin Devamı

Mehmet YENEN / SİMAV (Kütahya), (DHA)- KÜTAHYA'nın Simav ilçesinde, uğradığı bıçaklı saldırıda ağır yaralanan Simav Genç İşadamları Derneği (SİMGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aydar, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Cinayetin ardından bazı kişiler tarafından saldırgan A.K.'ye ait hurda deposu kundaklandı. Yakındaki başka bir depoya daha sıçrayan yangın güçlükle söndürüldü.
Yemek fabrikası sahibi, evli ve 17 yaşında bir kız çocuğu babası 36 yaşındaki Fatih Aydar, dün saat 02.30 sıralarında, arkadaşlarıyla ilçe merkezindeki bir çay ocağına geldi. Bir süre sonra 43 KE 542 plakalı hafif ticari araçla gelen A.K.'nin de aralarında bulunduğu 3 kişi de, çay ocağına oturdu. İddiaya göre kendi aralarında küfürlü konuşan A.K. ve beraberindekileri, Aydar ve arkadaşları uyardı. Bunun üzerine çıkan tartışmada A.K., cebinden çıkardığı bıçakla aynı zamanda SİMGİAD Yönetim Kurulu Başkanı olan Aydar'a saldırdı. Aydar, kalbine gelen bıçak darbesiyle kanlar içinde kalırken, A.K. geldiği araçtaki 2 arkadaşıyla birlikte olay yerinden kaçtı.
Arkadaşlarının haber vermesiyle gelen 112 Acil Servis ambulansıyla Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Aydar, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Polis, olayın ardından kaçan A.K. ve beraberindeki iki kişinin yakalanması için çalışma başlattı.
SALDIRGANIN İŞYERİNİ ATEŞE VERDİLER
Cinayetin ardından bir süre sonra polise Yüzbirevler Mahallesi'ndeki hurda deposunda yangın çıktığı ihbarı yapıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri, yanan işyerinin Aydar'ı bıçaklayan A.K'ye ait olduğunu belirledi. Polisler, yangının Aydar'ın öldürülmesinden sonra işyerinin önüne gelen bazı kişiler tarafından çıkarıldığını tespit etti. Hızla yayılan ve yakındaki bir başka hurda deposuna da sıçrayan alevlerin söndürülmesi için bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çevre ilçe ve beldelerden gelen itfaiye ekiplerinin de müdahale ettiği yangın, yaklaşık 4 saat süren çalışmayla güçlükle söndürüldü. Alev topuna dönen hurda deposundaki tüplerin patlaması itfaiye ekipleri ve çevredekilere korku dolu anlar yaşattı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!