Konya Valisi Erol'dan Konya Basın Konseyine ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Konya Valisi Eroldan Konya Basın Konseyine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2015 15:46

Haberin Devamı

KONYA (AA) - Konya Valisi Muammer Erol, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Emin Dursun, Konya Basın Konseyi Başkanı Ahmet Hakan Bahçıvan'ı ziyaret etti.

Bahçıvan'ın nezdinde tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan protokol, çalışanlara başarılar diledi.

Erol, kamuyu aydınlatmak için mesleklerini yapan basın mensuplarının çok büyük sorumluluklar taşıdığına dikkati çekti.

Habercilikle ilgili valilik, emniyet ve jandarma komutanlığı olarak gazetecilere bilgi vermeye hazır olduklarını aktaran Erol, şöyle konuştu:

"Basın ve yetkili merciiler haber kaynağında birincil ve sorumlu kişiler ile kurumlarla karşılıklı irtibat içinde çalışmalarını sürdürüyor. Kamuyu doğru aydınlatma adına olması gereken de budur. Konya basını da bu doğrultuda mesleklerini icra ediyor. Bu noktada teşekkür ederiz. Tüm basın camiasının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, başarı ve sağlık dilerim."

Haberin Devamı

Bahçıvan ise ziyaretlerinden dolayı konuklara teşekkür etti. Konya basınının köklü ve güçlü olduğunu ifade eden Bahçıvan, "Konyamızın ve ülkemizin yararına destek olmak için her zaman duyarlı davranmış ve kamuyu aydınlatma adına üstlendiği görevi başarıyla yerine getirmiştir. Yaşanan bir takım zorluklara rağmen her zaman da böyle davranacaktır" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!