Beyşehir Belediyesi’nde İŞKUR çalışanlarına iki ay daha istihdam imkanı

Güncelleme Tarihi:

Beyşehir Belediyesi’nde İŞKUR çalışanlarına iki ay daha istihdam imkanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2017 12:50

Beyşehir Belediyesi’nde İŞKUR çalışanlarına iki ay daha istihdam imkanı

Haberin Devamı

Muhammed SIDAL/BEYŞEHİR,(Konya)(DHA)- BEYŞEHİR Belediyesi bünyesinde, toplum yararına program (TYP) kapsamında mesai yapan İŞKUR çalışanlarının iki ay daha fazla istihdam edilecek.
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun,  Beyşehir Belediyesi’nde halen İŞKUR bünyesinde toplum yararına program kapsamında çalışan personelin, çalışma sürelerinin uzatılması sebebiyle 2 ay daha fazla istihdam imkanı bulacağını söyledi.
Beyşehir Belediyesi bünyesinde geçici süreyle 70 çalışanın 6 ay boyunca bu kapsamda çalıştırıldığını hatırlatan Özaltun, “Daha önce de bu personelimizin çalışma süresi 1 ay uzatılmıştı.  TYP kapsamında, geçici süreyle ilçe belediyelerinde çalıştırılan kişilerin daha süreleri dolmadan ek uzatma süresine yönelik müjdeli haberler geldi. Şimdi iki aylık daha uzatımın ardından toplamda çalışanlarımız 9 ay süreyle Belediyemiz bünyesinde iş imkanına kavuşmuş olacak.”dedi. ılarında yürütülen saz kesim çalışmalarında da ilçemize çok katkılar sunduklarına tanıklık ediyoruz. Bu anlamda, Beyşehir’imize hizmet üretme noktasında çok verimli ve faydalı olduklarına inanıyoruz. Çalışma süresinin bir kez daha uzatılmasında ve vatandaşlarımıza istihdam sağlayan projenin devam etmesinde büyük katkı sağlayan bakanlarımıza, hükümetimize ve milletvekillerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!