Servis minibüsü ile Cip kavÅŸaga aynı anda girdi:4 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Servis minibüsü ile Cip kavşaga aynı anda girdi:4 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2016 10:59

Servis minibüsü ile Cip kavşaga aynı anda girdi:4 yaralı

Haberin Devamı

Selda Hatun TAN / İZMİT(Kocaeli), (DHA) - İZMİT'te bir servis minibüsü ile lüks bir cip aynı anda kavşakta dönmeye çalışınca birbirine çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı.
Kaza Gazanfer Bilge Bulvarı üzerinde 02.00 sıralarında meydana geldi. Akçakoca Konutları yönüne giden Ali Haydar Gülle yönetimindeki 27 ADD 01 plakalı cip ile Bağdat Caddesi yönünde giden Koray Sağlam yönetimindeki 41 P 2666 plakalı servis minibüsü, iki caddenin kesişimi olan Santral Kavşağı'ndan aynı anda dönmeye çalıştı. Cip kavşağa hızlı giren minibüsün arka kısmına çarptı. Kazada minibüs devrilerek Bağdat caddesinin trafiğe kapanmasına neden oldu. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi.
Kazada yaralanan Ãœmran Söylemez, Dilruba Duygu Söylemez Kocaeli Devlet Hastanesi'ne, Emircan SaÄŸlam ve Sema Ertük de Kocaeli Ãœniversitesi Umuttepe EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi'ne ambulanslarla kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle yol yaklaşık 1 saat boyunca ulaşıma kapanırken, araçların çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasının trafik akışı yeniden baÅŸladı.Â
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
FOTOGRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!