Kayıp genç kız Denizli’de bulundu

Güncelleme Tarihi:

Kayıp genç kız Denizli’de bulundu
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2017 13:33

Kayıp genç kız Denizli’de bulundu

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)- KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz İlçesi’nde geçen 23 Şubat günü ‘Okula gidiyorum’ diyerek evden çıkan ve Denizli’ye gittiği tespit edilen 15 yaşındaki Beyza Yüksel bulundu. Denizli’de arkadaşı D.A.’nın evinde bulunan genç kız Lüleburgaz’a getirilerek ailesine teslim edildi.

Lüleburgaz TEK Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Beyza Yüksel, geçen 23 Şubat günü okula gitmek üzere evden çıktı. Kendisini okula götüren servisle HEAŞ Lojmanları mevkiine kadar gelen Beyza, ‘Kırtasiyeye gideceğim’ diyerek araçtan indi. Daha sonra okula gitmediği anlaşılan Beyza’dan bir daha haber alınamadı. Genç kızın akşam eve gelmemesi üzerine ailesi kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekiplerince yapılan incelemede genç kızın aynı gün Denizli’ye otobüs bileti alarak gittiği tespit edildi.

POLİS ÖZEL EKİP KURDU

Kayıp genç kızın bulunması için Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği’nce 4 kişilik özel bir ekip kuruldu. Denizli’ye giden ekip, genç kızın D.A. isimli arkadaşında kaldığını tespit etti. Bir süre izlenen evde yakalanan genç kız Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesi’ne getirilerek işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Genç kızın ailesi, kızını sağ salim bularak evine getiren polis ekiplerine teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!