Kardan adam yarışmasında derece alan öğrenciler hediyelerini aldı

Güncelleme Tarihi:

Kardan adam yarışmasında derece alan öğrenciler hediyelerini aldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2017 12:17

Kardan adam yarışmasında derece alan öğrenciler hediyelerini aldı

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ,(DHA)- KIRKLARELİ Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından merkez ve ilçelerindeki okullarda öğrencilere ve velilere yönelik düzenlenen ‘kardan adam’ yarışmasında derece alan öğrencilere hediyeleri düzenlenen törenle verildi.

Öğrenciler ve velilerinin evlerinin önünde/bahçelerinde veya okul bahçesinde kardan gerek bireysel gerekse takım çalışması ile kendine özgü yaptıkları kardan adam fotoğraflarını Milli Eğitim Müdürlüğüne ulaştırdılar. Bu yıl ilk defa düzenlenen ve önümüzdeki yıllarda da geleneksel olarak düzenlenmeye devam edecek yarışmaya öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Öğrencilerin çaba göstererek marifetlerini sergiledikleri yarışma neticesinde birbirinden başarılı ve güzel çalışmalar ortaya kondu. Yarışmamıza katılan öğrencilerin göndermiş oldukları fotoğraflar İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde oluşturulan komisyon tarafından değerlendirildi. Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen ödül töreninde dereceye giren öğrencilere ödülleri Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım tarafından verildi. Ödül töreninde konuşan Aşım, yapılan etkinlikle öğrencilerin moral ve motivasyonlarının artırılması, öğrencilerin ekip çalışması yaparak sosyal etkinliklere katılmalarının sağlanması, doğayı tanıma ve sevmelerine katkıda bulunmalarının amaçlandığını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, "Öğrencilerimiz kişisel ve ekip olarak birbirinden ilginç kardan adam yaptılar. Kişisel ve ekip olarak çaba gösterip, marifetlerini sergilediler. Katılan bütün öğrencilerimize/velilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Yarışmada Lüleburgaz İstiklal İlkokulu 2/C sınıfı öğrencileri Arda Keskin, Selen Aydın, İsmail Yağız Çakal, Duru Aslan, Muhammed Enes Körpe, Nurten Arın Köksal ve Hayat Tuğlar birinci, Merkez Hamdi Helvacıoğlu İlkokulu 3-B sınıfından Efe Kılıç ikinci, Merkez Fahri Kasapoğlu Ortaokulu 6-B ve 7- B sınıflarından Emir Çolak ve Berat Tunçkılıç üçüncü oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!