Kara’dan '24 Temmuz' mesajı

Güncelleme Tarihi:

Kara’dan 24 Temmuz mesajı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2018 11:03

Kara’dan '24 Temmuz' mesajı

Haberin Devamı

Reşit ÇELEBİOĞLU/KİLİS, (DHA)- KİLİS Belediye Başkanı Hasan Kara, 24 Temmuz basın bayramı nedeniyle yazılı mesaj yayımlayarak, basın mensuplarının bayramını kutladı.
Basının, yazılı ve görsel kanallar aracılığıyla yaşadığımız bölge ve dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olunmasını, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturması gibi birçok önemli görev ve sorumlulukları üstlendiğini kaydeden Kara, mesajında şu görüşlere yer verdi:
"Bu da basının değerini bir kat daha artırıyor. Bu nedenle basına dolayısıyla gazetecilere önemli görevler düşüyor. Yaptıkları haberlerde objektif olup, haber kaynağına saygı göstererek hareket ettikleri takdirde basın, güvenilirliğini koruyarak hayatımızda önemli bir yer tutmaya devam edecektir. Toplumu aydınlatan, dünyada yaşanan tüm olayları ve gelişmelerin bizlere aktarılması için, gece gündüz demeden gerekirse hayatlarını tehlikeye atarak büyük çaba sarf eden, her koşulda sorumluluk bilinciyle hareket eden ve bu zor görevi yerine getiren tüm basın mensuplarımızın ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutlar, basın emekçilerine çalışmalarında başarılar dilerim.”
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!