Palalı saldırgan, 5 gün sonra yakalandı (2)

Güncelleme Tarihi:

Palalı saldırgan, 5 gün sonra yakalandı (2)
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2016 15:19

Palalı saldırgan, 5 gün sonra yakalandı (2)

Haberin Devamı

'ORADA BENİM OĞLUM DEĞİL, HALK SUÇLU'
Palalı saldırganın babası Ercan O., "Bu olayda asıl suçlu, benim oğlumu panikletenlerdir. Sadece polise haber vermeleri yeterliydi" dedi. Oğlunun cezaevinden izinli çıktığını ve dedesinin arabasını izinsiz aldığını anlatan Ercan O, şunları söyledi:
''Kayınpederimin arabasını izinsiz almış. Çarşıya inince bu olay gerçekleşmiş. Oğlumun bir suçu var, orada bir araca çarpması. Bıçak kesinlikle yanında taşıdığı bir bıçak değil. Arabanın içindeymiş. O anki kargaşada kendini korumak istemiş. Orada bütün halk suçlu. Siz polis misiniz, savcı mısınız, memur musunuz? Ne diye olaya müdahale ediyorsunuz? Tek yapacakları sadece aracın plakasını alıp gerekli mercilere iletmeleriydi. Benim çocuğuma saldırıp paniklettiler, o da kendini korumak için böyle yapmış. Kız arkadaşı vardı, onu da dövmüşler, o da son çare bıçağı çekip kendini kurtarmış. Olay yerinden kaçarken polis silahla ateş etmiş. Benim çocuğum orada ölseydi, bunun suçlusu kim olacaktı? Kimse olayların bu boyutuna bakmıyor. Benim çocuğum cani gibi gösterilmeye çalışılıyor'' dedi.
TUTUKLANDI
Kayseri'de kullandığı otomobille 17 araca çarparak zarar veren ve etrafında toplanan vatandaşları elindeki pala ile tehdit ettikten sonra kaçan İbrahim O., 5 gün sonra yakalanıp çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!