Cep telefonu gaspına 10 yıl hapis

Güncelleme Tarihi:

Cep telefonu gaspına 10 yıl hapis
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2016 14:01

Cep telefonu gaspına 10 yıl hapis

Haberin Devamı

Yasin DALKILIÇ / KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ’de 14 yaşındaki kız çocuğu N.D.'nin elindeki cep telefonunu zorla alan 6 suçtan sabıkalı 24 yaşındaki Engin Şeker, 'yağma' suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Merkez Kocasinan İlçesi'ne bağlı Sahabiye Başak Sokak’ta meydana gelen olayda evinin önünde cep telefonu ile oynayan N.D.’nin yanına yaklaşan Engin Şeker, küçük kızın elinden telefonu alarak kaçtı. N.D. Şeker’i, şikayet için gittiği Emniyet Müdürlüğü'ndeki fotoğraflarından teşhis etti. Gözaltına alınan N.D.'nin 6 suçtan sabıkalı olduğu belirtildi.
Kayseri 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın bugünkü duruşmasında tutuklu Engin Şeker, mağdur N.D., babası ile avukatlar hazır bulundu. Suçlamaları kabul etmeyen Şeker mahkemedeki savunmasında, "Olayın gerçekleştiği mahalle benim de ikamet ettiğim mahalledir. Aracımı park ederken, N.D.’nin babası bana neden kendi evimin önüne değil de buraya park ettiğimi sordu. Ben de 'yer yok' dedim ve tartıştık. Tartışma sırasında düşen cep telefonuna basıp kırdım" dedi.
N.D. ise mahkemeye verdiği ifadede, ''Kapının önünde telefonla oynarken, yanıma yaklaşan adam elimden cep telefonumu alıp kaçtı. Şikayetçiyim" diye konuştu.
Mahkeme heyeti Engin Şeker’e 'yağma' suçundan 10 yıl hapis cezası verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!