ÖTB'den öğrencilere giyim yardımı

Güncelleme Tarihi:

ÖTBden öğrencilere giyim yardımı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2016 17:28

İZMİR'deki Ödemiş Ticaret Borsası (ÖTB) bu yıl da çocuğun yüzünü güldürüp 1200 ilk ve ortaokul öğrencisine kaban, mont, eşofman takımı ve ayakkabı dağıttı.

Haberin Devamı

ÖTB, Ödemiş kent merkezi ile kırsal kesimin de yer aldığı mahallelerindeki tüm ilk ve ortaokullarda kıyafet yardımı yaptı. ÖTB yetkilileri tarafından önceden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla beden ölçüleri alınan 1200 öğrencinin giysileri, okul müdürlerine teslim edildi.
ÖTB Yönetim Kurulu Başkanı Latif Aka, "Her yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin borsamıza sağladığı kaynakla, çeşitli firmalardan teklif alınarak temin edilen öğrenim yardımları, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmaktadır. Ayrıca kurumumuz kendi bütçe imkanlarını zorlayarak 2016-2017 eğitim-öğretim yılında, yaklaşık 100 başarılı üniversite öğrencisine karşılıksız burs vermektedir. Bütçe imkanlarımız el verdiği sürece, eğitime bu tür katkılarımız devam edecektir. Kurumumuz adına emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.
Konuyla ilgili olarak Ödemiş Cumhuriyet Ortaokulu'nda tören düzenlendi. Okul Müdürü Ali Gül, ticaret borsasına katkılardan dolayı Başkan Aka'ya teşekkür etti. Törende Ödemiş Ticaret Borsası'nın yardımlarının onlarca çocuğu sevindirdiğine dikkati çeken Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel, "Ödemiş Ticaret Borsamızın öğrenim yardımları sayesinde, ihtiyaç sahibi çocuklarımız daha rahat bir kış geçirecekler. Ben, Ödemişlilerden daima eğitime ve öğrencilerimize destek olmalarını bekliyorum. Ödemiş'teki eğitim camiası adına Ödemiş Ticaret Borsasına teşekkür ediyorum" dedi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!