Novar dünya markası olacak

Güncelleme Tarihi:

Novar dünya markası olacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2022 17:18

Yaklaşık 20 yıldır sağlık ve güzellikte Ege’nin öncülerinden olan Özel Novar Poliklinikleri, büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Ünlülerin de tercihi olan medikal estetik, sağlık ve güzellik alanında deneyimli Novar Poliklinikleri, beş şubesindeki uzman kadrosu, sahip olduğu son teknoloji cihazlar, kişiye özel tedavi ve hizmetlerle İzmir’de ve tüm Türkiye’de adından söz ettiriyor.

Haberin Devamı

GELİŞMİŞ ve yeni nesil teknikleri kullanan, uzman ve deneyimli ekipleri bir araya getirmeyi öncelikli hedef olarak gören Novar Poliklinikleri, hizmet kalitesini sürekli artırıyor. Novar, lazer epilasyon başta olmak üzere, uzman doktorlar tarafından yapılan medikal estetik işlemleri, dolgu, botoks, cilt tedavileri, ayrıca uzmanlar tarafından yapılan kaş ve kontur tasarımlarıyla birçok alanda hizmet veriyor.

SAĞLIK TURİZMİNDE İDDİALI

Novar Poliklinikleri, sağlık turizminde de marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Novar Poliklinikleri’nin yöneticisi Damla Demir Yılmaz, kliniklerinde verdikleri hizmetlerinin yanı sıra sağlık turizmi alanında Avrupa ve Ortadoğu ülkeleriyle çalıştıklarını söyledi. Yılmaz, “Dünyanın dört bir yanından sağlık turizmi ile ülkemize gelenlere yönelik birçok hizmetimiz var. Saç ekimini gibi uygulamaları kendi bünyemizde yaparken, diğer bazı büyük tedavilerde ise anlaşmalı kurumlarla iş birliği yapıyoruz. Bu alanda gördüğümüz ilgi ve talep her geçen gün artıyor” dedi.

Haberin Devamı

Novar dünya markası olacak

YÜZDE 90’I KADIN

Kadın istihdamını destekleyen Novar Poliklinikleri’nde çalışanlarının yüzde 90’dan fazlası kadınlardan oluşuyor. Kadın istihdamını artırma hedefiyle çalıştıklarını dile getiren Yılmaz, “Yapılan araştırmalar kadın çalışanların şirketlerin potansiyellerini her alanda daha da güçlendirdiğini gösteriyor. Biz de kadının gücüne önem veren bir kuruluş olarak kadınları her zaman destekliyoruz” diye konuştu.

ALANINDA UZMAN HEKİMLER

Sektörde öncü olan ve ilklere imza atan Novar’ın her polikliniğinde bütün medikal işlemlerin alanında uzman hekimler tarafından yapıldığını ifade eden Damla Demir Yılmaz, her sektörde olduğu gibi sağlık sektöründe de merdiven altı işlem yapan ve sonuçları ölüme kadar giden birçok vaka ile karşılaşılabildiğini kaydetti. Tabelasında ‘poliklinik’, ‘tıp merkezi’ ve ‘hastane’ yazmayan hiçbir yerde işlem yaptırmamaları konusunda sık sık uyarılar yaptıklarını dile getiren Yılmaz, yakın zamanda Novar’ın dermatologları tarafından hazırlanan her cilde göre yıkama jelleri ve nemlendiricilerin Sağlık Bakanlığı onayından geçerek satışa sunulduğunu bildirdi.

Haberin Devamı

Novar dünya markası olacak

YENİ YIL ÖNCESİ BÜYÜK TALEP

Yeni yıl öncesi büyük ilgi gördüklerini ifade eden Damla Demir Yılmaz, yeni yıla ışıl ışıl girmek isteyen kadınlar için ‘Venüs Işıltısı’ önerdi. Yılmaz, şöyle devam etti: “Novar’ın patentli ürünü olan Venüs Işıltısı, tamamen doktorlar tarafından kişinin ihtiyacına göre hazırlanan özel bir karışım. Cildi her zaman nemli tutuyor ve canlandırıyor, botoks ve dolgu işlemlerinin ömrünü uzatıyor. Cildin dinamik ve canlı görünmesini sağlıyor. Poliklinikteki doktorlarımız tarafından hazırlanan amino asitler, mineraller ve hyalüronik asitten oluşan karışım, yüze, dekolte bölgesine ve el üzerine uygulanabiliyor. Üçüncü seanstan sonra gözle görülür fark oluşuyor. Bu uygulama dört mevsim yapılabiliyor ve cildin nemini maksimum düzeyde tutuyor. Cildin daha canlı gözükmesine neden oluyor. Bütün işlemler, alanında uzman doktorlarımız tarafından yapılıyor. Yeni yıla ışıl ışıl bir ciltle girmek isteyenlere mutlaka tavsiye ediyorum.” dedi.

Haberin Devamı

Birçok ünlü isim, yüz gençleştirme işlemlerini yaptırmak için İzmir’i ve Novar Poliklinikleri’ni tercih ediyor. Seren Serengil’den Ece Erken’e, Onur Büyüktopçu’dan milli voleybolcularımıza kadar birçok ünlü ismin medikal estetik işlemlerini gerçekleştirilen Novar, hizmet kalitesiyle fark yaratarak ülkemizden ve dünyanın birçok yerinden gelenler için tercih edilen marka olma özelliğini sürdürüyor.

Novar dünya markası olacak

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Yaklaşık 20 yıl önce ilk şubesini Karşıyaka’da açan Novar Poliklinikleri’nin bir aile şirketi olduğuna vurgu yapan, aynı zamanda poliklinikler bünyesinde ‘güzellik ve estetik danışmanı’ olarak danışanlarına yardımcı olan Damla Demir Yılmaz, şu bilgileri verdi: “Sağlık turizminde söz sahibi olmak, ülkemize bu alanda hizmet etmek için yurtdışı fuarlarına katılıyoruz. Ayrıca çeşitli sanatsal ve sosyal sorumluluk projelerinde de yer alıyoruz.”

 

İlandır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!