Konak'ta Engelli Meclisi seçimi yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Konakta Engelli Meclisi seçimi yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2016 12:33

KONAK Kent Konseyi Engelli Meclisi seçimli olağan genel kurulu Alsancak'taki Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Konak Kent Konseyi Başkanı Hamit Mumcu, Konak Kent Konseyi'nin tüm çalışmalarıyla, meclisleriyle, yaptığı etkinliklerle sivil dayanışmanın güzel bir örneğini sergilemekte olduğunu söyledi. Mumcu, "15 Temmuz darbe girişimi sonrası OHAL yasalarıyla birlikte geliştirilen antidemokratik uygulamaları, gazeteci ve yazarların, TBMM'de grubu bulunan HDP'ye düzenlenen operasyonlarla 10 milletvekilinin tutuklanmasını ve İzmir'de belediyelerimizin yoksul öğrencilere ücretsiz olarak verdiği kursların kapatılmasını kabul etmiyoruz, protesto ediyoruz" dedi. Mumcu, Engelli Meclisi Başkanı Av. E. Nurdan Anlı'ya ve yürütme kurulu üyesi arkadaşlarına emekleri için teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Konakta Engelli Meclisi seçimi yapıldı

Haberin Devamı


Engelli Meclisi başkanı Av. E. Nurdan Anlı konuşmasında Meclis faaliyetlerini görselleriyle sundu. Yeni dönemde görev almak isteyen adayların belirlenmesi için divan oluşturuldu ve başkanlığa gönüllü tek aday Zeynep Sökmen, yürütme kuruluna; Sabri Yılmaz, Cumhur Yetişir, Ömer Daş, Zeliha Elmalı, Nuray Yakınoğlu, Adnan Gülhan asil, Mehmet Pese, Güler Merdin, İsmet Doğanay; Necmettin Türen, Mine Çetinkaya, Savaş Dinçer açık oylama ile yedek üye olarak seçildi.

Konakta Engelli Meclisi seçimi yapıldı

Seçim sonrası önceki dönem Engelli Meclisi Başkanı olan Av. E. Nurdan Anlı ve yürütme kurulu üyeleri Turgay Çavuşoğlu, Ergin Güngör, Ahmet Gültekin, Nilgün Yıldırım, Hakan Doğanay, Ertuğrul Sabah ve Aysel Gürsoy'a emeklerinden dolayı plaket verildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!