İzmir Token'a ilk yatırım Metayıldız'dan

Güncelleme Tarihi:

İzmir Tokena ilk yatırım Metayıldızdan
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2022 16:52

İZMİR sosyal hayatının dijital parası olmaya koşar adım devam eden İzmir Token, ilk tohum yatırımını son zamanların büyüme trendinde olan Metayıldız Bilişim Teknolojileri’nin sahibi Sedat Ocakcı’dan aldı. 500 bin TL yatırımla tohum yatırım turunun startını veren İzmir Token, yeni yatırımcılara da kapıları açtı.

Haberin Devamı

 

İmza töreni, konukların katılımıyla Metayıldız’ın bir ay önce taşındığı yeni teknoloji ofisinde yapıldı.

Metaverse ve yazılım alanlarında uzmanlaşan, yakın zamanda espor ve finansal yazılımda da çalışmalara başlayan Metayıldız Bilişim Teknolojileri’nin sahibi Sedat Ocakcı, yarım milyon lira değerindeki İzmir Token yatırımıyla ilgili şunları söyledi: “İzmir Token ilk duyduğumuz andan itibaren bizi heyecanlandıran bir projeydi. İzmir ile ilgili yapılmak istenenler bizi çok etkiledi ve bu projenin içerisinde yer almak istedik. İzmir Token projesinin başarılı bir şekilde ilerlemesi için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Metayıldız ailesi olarak İzmir Token projesine inanıyoruz.”

İzmir Tokena ilk yatırım Metayıldızdan

Haberin Devamı

KARTOPUNUN ÇIĞA DÖNÜŞMESİ

İzmir Token’ın kurucusu Barış Turgut ise İzmir Token’ın dünyada ilk defa uygulanacak bir modelle hayata geçtiğini söyledi. Projenin hem ülkemizde hem de dünyada birçok girişimciye ve birçok kente örnek olacağını kaydeden Turgut, “Bu da ilklerin kenti İzmir’e yakışırdı. İzmir Token, tüm İzmirlilerin ve İzmir’e gelen yerli ve yabancı turistlerin ihtiyaç duyabileceği şekilde projelendiriliyor. Projenin ana vizyonu İzmir’i kriptonun başkenti yapmak. Bu vizyonlu, vizyonlu olduğu kadar da iddialı bir cümle. Biz tabii ki bunu tek başımıza yapmayacağız. Bu bir kartopunun çığa dönüşmesi gibi. Bize katılan, bu projenin altına elini koyan herkes kartopunun çığ olmasına giden yolda katkı sağlamış olacak” dedi. İzmir’de vizyon sahibi sektör temsilcilerinin hepsini yanlarında görmek istediklerini ifade eden Turgut, şöyle devam etti: “Metayıldız markası yeni olmasına rağmen vizyonu ve yatırım gücü sayesinde hızlı bir ilerleme kaydediyor. Şu an görüşme yaptıkları ve proje yürüttükleri önemli markalar var. Metayıldız markasını iki sene içerisinde halka arz olan bir metaverse yazılım markası olarak görebilirsiniz. Sedat Ocakcı ve Metayıldız sadece bizim bir yatırımcımız değil, İzmir Token markasının ve projesinin sahiplerinden de biri artık. Onlara yarım milyonluk dev adım için teşekkür ediyorum. İzmir Token projesinin işletmeler ve kamu kurumları ile yapacağı tüm çalışmalarda bizimle olmalarından dolayı çok mutluyuz.”

Haberin Devamı

İzmir Tokena ilk yatırım Metayıldızdan

İzmir Tokena ilk yatırım Metayıldızdan

İZMİR TOKEN NEDİR?

İzmir sosyal yaşamının dijital parası olma amacıyla yola çıkan İzmir Token, sahiplerine şehrin sosyal yaşamında birçok ayrıcalık ve imkanlar sunacak. İzmir Token sahipleri, hizmet sektöründen sağlığa, güzellik ve kişisel bakımdan eğitime kadar birçok alanda önemli markalardan ayrıcalıklı hizmet ve ürün alabilecek.

 

İlandır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!