Hastaneye kitap bağışı

Güncelleme Tarihi:

Hastaneye kitap bağışı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2017 10:44

İZMİRLİ iş adamı Ali Akarsu, Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi Palyatif Bakım Servisi’ne 300 kitap bağışladı.

Haberin Devamı


Karşıyaka’nın tanınmış işadamlarırndan Ali Akarsu, Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi Palyatif Bakım Servisinde yatan hastasına verilen sağlık hizmetinden duyduğu memnuniyet nedeniyle, 'Bilgi en büyük hazinedir' diyerek üç kitaplık ve 300 kitap bağışında bulundu. Palyatif Bakım Kliniği sosyal alanına kurulan kütüphanenin açılışı, Hastane Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Okan Korkmaz’ın organizasyonunda düzenlenen küçük bir etkinlikle yapıldı. Açılışa bağışçı işadamı Ali Akarsu, Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi Yönetici Vekili Op. Dr. Teoman Şen ve diğer kurum idari personeli, Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu (ULUBALDEF) Başkanı Ekrem Selimler ve klinik çalışanları katıldı.
Açılışta Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi Yönetici Vekili Op. Dr. Teoman Şen bu anlamlı bağıştan duyduğu memnuniyeti dile getirirerek, "Palyatif Bakım Kliniğimiz, yaşamsal faaliyetlerini sürdürebilmek için bir başkasına ihtiyaç duyan ve genelde taburculuk sonrasında da evde bakım hizmetine gereksinim hisseden hastalarımızın bir dönem adaptasyon sürelerini geçirdikleri yerdir. Kliniğimiz içerisinde düzenlediğimiz sosyal alanda en azından hasta yakınlarımızın kitap okuyarak rahatlayıp, etkili zaman geçirmelerine fırsat tanıyan desteklerinden dolayı bağışçımıza çok teşekkür ederim. Hastanemizin teknik donanımı haricinde buna benzer sosyal alanlarda hayırsever vatandaşlarımızın desteğine her zaman ihtiyacımız var" dedi.
Bağışçı Ali Akarsu ise klinikte yatan hastasına verilen sağlık hizmetinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Palyatif Bakım Servisinde çalışan hemşire ve doktorlara ayrı ayrı teşekkür ederim. Bilgi en büyük hazinedir" dedi.
Etkinlik katılımcıların bağışlanan kütüphaneyi incelemesiyle son buldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!