Güzellikte kullanılan teknoloji önemli

Güncelleme Tarihi:

Güzellikte kullanılan teknoloji önemli
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2023 06:52

Nazar Skin Büyüme ve Sistem Genişletme Müdürü Yalçın Aslan Ayyıldız, güzellik ve bakım sektörünün her geçen büyüdüğünü, bu alanda faaliyet gösteren firmaların teknolojiyle geliştiğini söyledi.

Haberin Devamı

 

AVRUPA’nın birçok ülkesine kozmetik ürünleri ve bunların uygulandığı cihaz ekipmanları satışını yapan, bu alanda kendisi de hizmet veren Nazar Skin Büyüme ve Genişletme Müdürü Yalçın Aslan Ayyıldız, sektörde tercih edilen teknoloji uygulamalarının önemine dikkat çekti. Ayyıldız, ameliyatsız gençleşmede son teknolojilerin kullanıldığını belirterek, “Cilt sıkılaştırma ve cilt sorunlarında son derece etkili olan gençleştirme işlemleri ameliyatsız yöntemlerle hızlı ve gözle görülebilir sonuçlar elde edilmesini sağlıyor. Bu yöntemler, gıda ve yağ eritme, sıkılaşma, yüz germe ya da belli bölgelerde oluşan sarkmalara karşı fayda sunuyor. Spora zaman ayıramayan kişiler için hızlı sonuç veren bu cihazlar, 30 dakikada 20 bin mekik etkisine eşdeğer bir etki gösteriyor” dedi.

Haberin Devamı

FUARDA SERGİLENECEK
Yalçın Aslan Ayyıldız, sözlerine şöyle devam etti: “Biz firma olarak kozmetik ürünlerin kullanıldığı cihazlara önem veriyoruz ve bu alanda büyük yatırımlar yapıyoruz. Son yıllarda kadınların epilasyona yoğun ilgisi var. Ancak burada, tercih edilen ekipman çok önemli. Burada da teknoloji devreye giriyor. ‘Merdiven altı’ olarak tabir edeceğimiz sertifikasız ürünler büyük sorunlara yol açabilir. Kullanıcıların bunlara dikkat etmesi şart. Sektörün önemli buluşma noktalarından Güzellik ve Bakım Fuarı bu yıl 27-30 Nisan tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek. Gerçekten önemli bir organizasyon. Son teknolojiler görücüye çıkacak. Sayısız yeni güzellik ve bakım yöntemi, cilt gençleştirme uygulamaları, medikal estetikte son teknolojiler ziyaretçileriyle buluşacak.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!