Güzelleşeyim derken sağlığınızdan olmayın

Güncelleme Tarihi:

Güzelleşeyim derken sağlığınızdan olmayın
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2022 03:32

Nazar Skin Büyüme ve Sistem Genişletme Müdürü Yalçın Aslan Ayyıldız, kadınların özellikle epilasyon yaptırırken kullanılan ekipmanı ve teknolojiyi araştırması gerektiğini belirterek, “Güzelleşeyim derken sağlığınızdan olmayın. Gittiğiniz yerlerdeki kullanılan cihazlara bakın. Sertifikasının olup olmadığını öğrenin” dedi.

Haberin Devamı

 

KİŞİNİN çekiciliğini artırmaya, görünüm sorunlarını gidermeye ve yaşlılık belirtilerini yok etmeye yönelik önemli çalışmalara imza atan Nazar Skin Büyüme ve Sistem Genişletme Müdürü Yalçın Aslan Ayyıldız, kozmetik sektörünü değerlendirdi. Kozmetik yelpazesinin ve kapsadığı içeriğin günümüzde daha farklı boyutlara ulaştığını kaydeden Ayyıldız, “Kozmetik sektörü her geçen gün büyümeye devam ediyor. Kozmetiğe, kişisel bakıma olan ilgi artıyor. Eskiden belli bir yaş aralığı ve ağırlıklı olarak kadınlara yönelik bir talep vardı. Firmalar da bu talep doğrultusunda hareket ediyordu. Şimdi ise neredeyse kişi doğumundan ölümüne kadar kozmetik ve kişisel bakım ürünlerine ihtiyaç duyuyor, talep ediyor. Bu kapsamda da sektördeki firmalar hem kadınlar, hem de erkekler için her yaşa uygun ürün geliştiriyor. Kozmetik sektörü dünya pazarında önemli bir paya sahip. Ve bu pay sürekli büyüyor” dedi.

Haberin Devamı

ÜRÜN KADAR EKİPMAN DA ÖNEMLİ
Kozmetik ürünler kadar bunların kullanacağı ekipmanların da oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Yalçın Aslan Ayyıldız, şöyle devam etti: “Uzun yıllardır bu sektöre hizmet veren biri olarak bu konuda kadınları uyarmayı kendi adıma görev sayıyorum. Kozmetik ürünler kadar bunları uygulayan ekipmanların da önemi çok büyük. Örneğin, son yıllarda epilasyon kadınlar tarafından oldukça fazla tercih ediliyor. Ancak burada kullanılan ekipmanın, yani cihazın kaliteli olması gerekiyor. CE sertifikası bulunmalı. ‘Merdiven altı’ olarak ifade edeceğimiz cihazlar istenmeyen durumlara neden olabilir. Onun için de gittiğiniz yerlerde cihazlarla ilgili de bilgi alınması gerekiyor. Bunu kimse göz ardı etmesin.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!