Eğlenme sırası onlarda

Güncelleme Tarihi:

Eğlenme sırası onlarda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2016 09:30

İZMİR'de, müzik ve eğlence dünyasının önde gelen firmalarından Zeytin Sanat Organizasyon'un ofis ve teknik yönetim kadrosu, Swissotel Aquarium Restoran'da yoğun yaz sezonundaki başarılarını kutladı.

Haberin Devamı

 Zeytin Sanat Organizasyon'a bağlı çalışan Grek müzik grubu Okeanos Greek Ensemble'ın coşkulu şarkıları ile eğlenceli saatler geçiren planlama kadrosu, sohbet ve müzik eşliğinde geride bıraktıkları sezonunun yorgunluğunu attı. Zeytin Sanat Organizasyon ve Aegean Band Orkestrası'nın kurucusu Adnan Bulu, 15'nci çalışma yılına özel hazırladıkları yeni müzik ve dans projelerinin büyük beğeni toplaması ile marka bilinirliği konusunda önemli gelişme sağladıklarını, ancak başarılarındaki en önemli sırrın ekip çalışmasına uyumlu ve özverili kadrolarla çalışmalarında olduğunu söyleyerek tüm ekip arkadaşlarına başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Ofis ve teknik ekiplerinin yanı sıra müzik ve dans gruplarındaki geniş kadrolarıyla 150 kişiyi bulan büyük bir aile olduklarını diye getiren Adnan Bulu, sanatçılarını da unutmadıklarını ve kasım ayı içerisinde kuruluşlarından bu yana geride bıraktıkları 15'nci yılı tüm çalışanları ile birlikte kutlayacaklarını söyledi.

 

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!