Ege-Koop'un iki projesinde son evler

Güncelleme Tarihi:

Ege-Koopun iki projesinde son evler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2017 11:45

EGE-KOOP'un 'Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri Projesi'ndeki son 10 daire ile Foça Yolu'nda 2+1 77 metrekare ve 1+1 50 metrekare olan son 10 daire sahibini bekliyor.

Haberin Devamı

 

Menemen Seyrek Villakent girişindeki 2 bin bahçeli konutun yer aldığı 'Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri Projesi'nde son 10 dairenin, 2015 fiyatlarıyla satışa sonulduğu belirtildi. Foça Yolu'nda 2+1 77 metrekare ve 1+1 50 metrekare olan son 10 dairenin de 160 ile 190 bin lira olarak bayrama özel fiyatlarla satıldığı bildirildi. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan,  site içinde 2 katlı bloklar halinde, yüzme havuzlu ve yüzde 70'i de peyzaj alanı olarak düzenlenen proje için "Bu kalitede bu fiyatlara böyle fırsat bir daha ele geçmez. Aldığınız gün yatırımınız katlanmış olacak" dedi.

Günümüzde gayrimenkulun en güvenli yatırım olduğunu vurgulayan Hüseyin Aslan, "Bugüne kadar ürettiğimiz her konutta ev sahiplerinin yararına olacak şekilde adım attık. Türkiye'nin konut sektöründe en seçkin markası olmamızın tek bir nedeni var. Tek kelimeyle kaliteli hizmet verişimiz. Bizden ev sahibi olup da zarar eden yok. Evini aldığı gün doğru yatırımın karşılığını ertesi gün alan 100 binin üzerinde referansımız var. Bugüne kadar kimse Ege-Koop'dan ev aldık da zarar ettik demedi. Bayram için özel bir hediye hazırladık" diye konuştu.

Haberin Devamı

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan son 10 daire için, "İddia ediyorum bu kalitede böyle fırsat bir daha ele geçmez. Biz inatla halkımızı uygun koşullarda 'ev'lendirmeye devam ediyoruz. 'Nereye yatırım yapsam da kısa sürede avantaj elde etsem' diye düşünüyorsanız bu bayram son fırsatı kaçırmayın" dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!