Ege-Koop'tan faizsiz, kefilsiz daire alma fırsatı

Güncelleme Tarihi:

Ege-Kooptan faizsiz, kefilsiz daire alma fırsatı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2018 12:44

Ege-Koop'tan faizsiz, kefilsiz daire alma fırsatı

Haberin Devamı

MANİSA'nın Turgutlu ilçesindeki emlakçılar ile Eğitim-Sen Turgutlu Şubesi yönetimi, 'Prestij Turgutlu Projesi'nden konut sahibi olmak için Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan ile bir araya geldi.

Ege-Koop'un 14. projesi olan Prestij Turgutlu'daki imalatlar devam ediyor. İlçedeki 30'a yakın emlak ofisi ve Eğitim-Sen Turgutlu Şubesi yönetimiyle buluşan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, gelen yoğun istek üzerine yeni stratejiler belirledi. İzmir'de 34 yıldır tamamladığı projelerle 150 bin kişinin barınma sorununu çözen Ege-Koop, 40 milyon lira yatırımla bir süre önce temeli atılan Prestij Turgutlu Projesi'nden ev sahibi olmak isteyenlere özel formüllerle kredisiz, kefilsiz ev sahibi olma fırsatı sundu. Yeni sistem ile konut satışında peşinat düşürüldü, esnek ödeme planı uygulamaya konuldu. Engelli dostu proje olan Prestij Turgutlu'da yapılacak 2+1, 3+1 dairelerde satış politikasını ev sahibi olmak isteyenlerin bütçelerine göre ayarlayan Ege-Koop, böylece fiyat artışına da, faiz artışına da ve ödeme zorluğuna da dur dedi. Prestij Turgutlu Projesi'nden, 60 bin TL peşinatla ve aylık 2 bin 500 lira ile 3 bin lira arasında değişen ödeme planlarıyla kefilsiz, faizsiz ev sahibi olunabilecek.

Hazırlanan ödeme planıyla ev sahibi olmak isteyenlerin kredi arayışlarını askıya alarak zorluk çekmeyeceklerini söyleyen Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Ev sahibi olmak için birikim yapan ancak kredi faizlerinden endişe ettiği için yatırım yapamayanların hayallerinin gerçekleşmesi için böyle bir ödeme planı hazırladık" dedi. Prestij Turgutlu'da satışı süren daireler için hazırlanan bu ödeme planıyla yatırım yapanların, 2019 sonuna kadar kredi faizleriyle uğraşmayacaklarına dikkat çeken Aslan, "İnsanlar kendi birikimleriyle ev sahibi olabilecek. Yani bugün karar verip Ege-Koop'tan ödeme kolaylığı ile konut alın, yarın karlı yatırıma imza atın" diye konuştu.

Ege-Koop'un Prestij Turgutlu Projesi; 6 bin 582 metrekaresi imarlı olan toplam 25 bin 454 metrekare inşaat alanında 3 bloktan oluşuyor. 5 tip 3+1 (123 -162 metrekare arası), 3 tip 2 + 1 (104-127 metrekare arası) daire seçeneği sunan proje, kullanışlı bir iç mimariyle tasarlandı. Geniş balkonlara, yüzme havuzu, kapalı ve açık otoparkı, kış bahçesi olarak değerlendirilebilecek mutfak alanına sahip Prestij Turgutlu, engelli ve yaşlı bireyler için de özel bir tasarıma sahip. Engelli dostu projede bina girişinden itibaren engelsiz yaşam başlayacak. Ege-Koop, projesini Turgutlu esnafıyla, Turgutlu'nun inşaat sektöründeki üretici firmalarıyla paylaşacak ve ortaya çıkacak katma değerden en büyük payı da Turgutlu esnafı alacak.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!