Efe Bezci: Bodrum’a dev bir proje daha geliyor

Güncelleme Tarihi:

Efe Bezci: Bodrum’a dev bir proje daha geliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2021 22:46

BESA Grup Yönetim Kurulu Vekili Efe Bezci, dev projeleri The BO Viera’nın ardından  İzmir’e de yatırım yapacaklarının müjdesini verdi.  Genç iş adamı, “Yeni projemiz için İzmir Çeşme ve Urla’da yer bakıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

 

Daha önce tüm yatırımlarını Ankara’da gerçekleştiren BESA Grup, 2017 yılında başkent sınırlarını aşarak önce Bodrum’a uzandı şimdi ise firmanın yeni rotası İzmir. Firmanın Küçükbük Koyu’nda hayata geçirdiği The BO Viera sektörde büyük ses getirince İzmir Çeşme ve Urla’dan da benzer projeler için teklif geldiğini belirten BESA Grup Yönetim Kurulu Vekili Efe Bezci, “Bodrum’daki bu ilk projemizin üzerinde 3 yıldır gece gündüz çalışıyoruz. Çalışmalarımız halen devam ediyor. Toplam 150 dönüm arazi üzerinde tamamı deniz ve gün batımı manzaralı 315 villa ve rezidanstan oluşan, Hilton Grubu’nun üst segment, soft branded markası Curio’nun 85 odalı otelinin de yar aldığı The BO Viera eşsiz bir proje, bu projenin bitmesine çok az kaldı. Sonrasında rotamızı hızlıca İzmir’e çevireceğiz. Şu an Çeşme ve Urla’da arazi bakıyoruz şeklinde” ifade etti.

Haberin Devamı

DOĞRU YATIRIMLARLA

DÜNYANIN GÖZDESİ OLABİLİR

Bodrum’un potansiyelinin yüksek olduğuna inandığını belirten başarılı iş adamı, bölgedeki yatırımlarına devam edeceklerini açıkladı: “Bodrum doğru yatırımlarla St. Tropez, Cannes, Nice, Monte Carlo gibi dünyanın en gözde destinasyonlarından birine dönüşebilir. Biz uzun yıllara dayanan deneyimimiz, bilgimiz, samimiyetimiz ve gayretimizle bunu gerçekleştirmek istiyoruz. The BO Viera gibi dev bir projenin ardından yeni bir yatırım için plan yapmaya başladık. Şimdilerde yeni projemiz için yer bakıyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!