Dünyanın önerilen ilk 10 â€˜Hilton’ Resort otelinden biri Dalaman'da

Güncelleme Tarihi:

Dünyanın önerilen ilk 10 ‘Hilton’ Resort otelinden biri Dalamanda
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 04, 2023 11:08

Dünyanın en çok takip edilen seyahat sitelerinden biri olan thetravel.com’a göre; Dünya genelindeki 215 adet Hilton Resort arasından 2023 yılı için önerilen ilk 10 resort otelden biri Hilton Dalaman oldu. Avrupa ve Ortadoğu’dan ise önerilen tek resort otel.

Haberin Devamı

Turistlerin 'yapılacaklar listesini' oluşturmadan önce takip ettiği önemli araçlardan biri olan thetravel.com internet sitesinde Hilton Dalaman’ı 2023 yılı için önerilen ilk 10 resort otelden biri olarak duyurdu. Dünya genelindeki 215 adet olan Hilton Resort otelleri arasından seçtiği Hilton Dalaman, Avrupa ve Ortadoğu’dan ise önerilen tek resort otel oldu.

Denizin eÅŸsiz mavisinin yemyeÅŸil bir bitki örtüsü ile buluÅŸtuÄŸu Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa’nın geniÅŸ arazisi aromatik, tropikal ve endemik bitkilere ev sahipliÄŸi yapıyor. 650 metre uzunluÄŸundaki özel kum plaj, gün boyunca özel servis almak isteyen misafirler için tasarlanmış sahil gazebo evleri, açık büfenin yanısıra sakin bir yemek isteyenler için iddialı lezzetleri ile 6 farklı a’la carte restoranı, aquaparkı, tenis kortları, çocuk kulübü, mini çiftliÄŸi ile Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa huzurlu bir tatili tecih edenlerin her daim adresi. SaÄŸlıklı yaÅŸam için Türkiye’nin en iddialı spa merkezine sahip Hilton Dalaman, bisiklet, kiteboard, windsurf, seakayak gibi farklı spor olanakları ile de kalpleri fethediyor. Uluslararası standartlarda hazırlanan eÄŸitim merkezi ve farklı zorluk derecelerinde oluÅŸturulan, otel içi ve otel dışı bisiklet ve yürüyüş rotaları ile tatili spor yaparak geçirmek isteyenlere de keyifli bir alternatif sunuyor.ÂHilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa spordan, müziÄŸe, gastronomiden astrolojiye farklı konseptlerde hazırladığı atölye çalışmaları, söyleÅŸiler ve etkinlikler ile de dikkat çekiyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!