'Altın Kalem'i İzmir'e getirdi

Güncelleme Tarihi:

Altın Kalemi İzmire getirdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2016 18:49

'Altın Kalem'i İzmir'e getirdi

Haberin Devamı

EKONOMİ Muhabirleri Derneği tarafından düzenlenen Altın Kalemler Gazetecilik Yarışması'nda, Hürriyet Gazetesi'nde çalıştığı dönemde yaptığı "Kendi fabrikasında iş buldu" başlıklı haberiyle "Yerel Haber" kategorisinde birinci olan Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi Üyesi, Gazeteci Burcu Taner Karatay, ödülünü aldı.
7. Altın Kalemler Gazetecilik Yarışması'nın ödül töreni Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın katılımıyla Ankara Wyndam Otel'de gerçekleştirildi. Ödül töreninde, 'Altın Kalem Gazetecilik Yarışması'nı kazanan isimler ödüllerine kavuştu. Burcu Taner Karatay ödülünü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı Faik Yavuz'un elinden aldı.
Ödül töreninde konuşan Burcu Taner Karatay, ekonomi muhabirlerinin sayılar ve istatistikler dışında emek ve çalışma yaşamı da dahil pek çok sosyal konulara eğilmesi gerektiğini vurguladı. Karatay, "Kamu kesimindeki bürokrasinin boyutlarını ve Türkiye'nin en büyük sorunlarından işsizliği ele alan bu haberin ödüle layık bulunması da ayrıca mutluluk verici" dedi.
İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!