Altay-24Erzincanspor Notlar

Güncelleme Tarihi:

Altay-24Erzincanspor Notlar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2016 16:28

Altay-24Erzincanspor Notlar

Haberin Devamı

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)- SPOR Toto 3'üncü Lig'de transfer yasağını 2 yıl sonra kaldırarak kadrosunu takviye eden Altay'da Teknik Direktör Serdar Sabuncu, ilk 11'de geçen sezondan 3 oyuncuya şans verdi. Siyah beyazlılarda Hüsamettin, Halil Yılmaz ve Furkan 11'de sahaya çıktı. Eskilerden Orhan, Ulaş, Kadir ve Serkan ise yedek kulübesinde oturdu.
Altay'da maç öncesi kampta rahatsızlanan gurbetçi kanat oyuncusu Serhat Kot, son anda kadrodan çıkartıldı. Yuvaya 12 yıl sonra dönen ancak henüz hazır olmayan son transfer İbrahim Akın, antrenman eksikleri bulunan Hayrullah ve Orhun ile U19 Milli Takımı'ndaki Muhammet kadroda yer almadı.
Buca İlçe Stadı'ndaki maça Altay taraftarlarının ilgisi yoğundu. Yönetim, stat önündeki uzun kuyruklar nedeniyle bilet gişelerini saat 15.30 yerine 14.30'da açmak zorunda kaldı. Tribünleri dolduran taraftarlar, takımlarına büyük destek verdi. Yaz döneminde yeşil sahada yer yer yanıklar oluştuğu gözlendi.
Siyah beyazlılarda eski başkanlardan Ahmet Taşpınar, Aslan Savaşan ile Ömer Hızlıok da protokoldeki yerlerini aldı. Maçı İzmirli teknik direktörler Kemal Kılıç ve Mesut Toros da tribünde izledi. Altay taraftarları ve 50 civarındaki Erzincanlı karşılaşma öncesi karşılıklı, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" diye tezahürat yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!