Affetmenin bilgeliği

Güncelleme Tarihi:

Affetmenin bilgeliği
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2017 10:16

TÜRKİYE’nin önde gelen reiki master teacher, NLP uzmanı, melek koçu ve bireysel danışmanlarından İkbal Kaya, İzmir’in Selçuk İlçesi’ndeki Yedi Bilgeler Otel’de 18-19 Kasım’da geçmişi geride bırakıp geleceğe doğru bir kapı açmanın yollarını öğretecek.

Haberin Devamı


Muhteşem üzüm bağlarının arasında düzenleyeceği 2 günlük arınma programı “Değişimin gücü sensin” semineriyle bilinçaltı, meditasyon, nefes ve olumlama çalışmalarıyla katılımcılarla buluşacak olan Kaya, kişilerin zihinlerini nasıl programlayabileceğini de anlatacak.


İYİ BİR GELECEK İÇİN
Kişilerin gelecekte mutlu olabilmesinin tek yolunun geçmişi affetmeleri olduğunu belirten Kaya, “Pek çok insan geçmişin keşkelerine, pişmanlıklarına, alamadıkları intikamlara takılı kalıyor. Sürekli, uğradıkları haksızlıkları hatırlayarak kendilerini yıpratıyorlar. Bu da ilk olarak psikolojik bir yorgunluğa, daha sonra bunun yansımasıyla fiziksel şikayetlere dönüşüyor. Bu sıkıntılardan kurtulmanın tek yolu geçmişi affetmektir. İyi bir geleceğe yalnızca geçmişi affederek ulaşılabilir. Değişime izin verin. Yaşadığınız hayat, istediğiniz hayat olsun. Düzenleyeceğimiz bu seminerde tüm katılımcılara geçmişlerini affederek yeni bir geleceğe adım atmanın yollarını göstereceğiz” dedi. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!