Beşiktaş - Napoli maçının ardından - (1)

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş - Napoli maçının ardından - (1)
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2016 23:41

Beşiktaş - Napoli maçının ardından - (1)

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı futbolcu Tolgay: "Sonuç üzücü oldu. 1-0 dan sonra hemen gol yedik"

Oğuzhan Özyakup: "Her şey bizim elimizde. Maçları kazanırsak turu atlayacağız"

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. maçında kendi sahasında Napoli ile 1-1 berabere kaldığı maç sonu siyah beyazlı oyuncu Tolgay Arslan açıklamalarda bulundu.

Napoli'nin çok iyi bir takım olduğunu ve alınan 1 puanın iyi bir sonuç olduğunu belirten Tolgay Arslan şunları söyledi

Sonuç üzücü oldu. 1-0 dan sonra hemen gol yedik. Ama önceden biri bize Napoli'ye karşı 4 puan alacaksınız dese herkes bunun altına imza atardı. Şimdi her şey bizim elimizde. Benfica maçından bir galibiyet ile çıkmak istiyoruz. Eğer o maçı kazanırsak gruptan çıkarız. Napoli iyi takım. Orta sahada iyi oyuncuları var ve iyi baskı yapıyorlar. İkinci yarı maça daha iyi girdik. 82'de golü yedik maalesef ama o zamana kadar her şey istediğimiz gibi gidiyordu. Aslında çok iyi mücadele ettik. Ama şimdi önümüzde Benfica maçı var. Benfica maçında başka bir Beşiktaş izleyeceğiz.

OĞUZHAN ÖZYAKUP KALAN 2 MAÇI ALIRSAK GRUPTAN ÇIKARIZ

Beşiktaş'ın yıldız ismi Oğuzhan Özyakup ise maç sonu yaptığı açıklamada, Her şey bizim elimizde, kalan 2 maçı alırsak gruptan çıkarız dedi.

Oğuzhan, Çok güçlü bir rakiple oynadık. Napoli, Juventus'a karşı cumartesi çok iyi bir maç çıkarmıştı, çok güçlü bir takım olduğunu biliyorduk. İki maç oynanmadan, 4 puana razı mısınız deseler, evde galibiyet, deplasmanda beraberlik derdik ama biz deplasmanda galip geldik. 1-0 öne geçmemize rağmen, normalde golden sonra ilk 5-10 dakika çok önemlidir, biz o skoru tutamadığımız için beraberlik golü geldi. Belki tutabilsek ikinci gol de gelecekti. Napoli iyi kapanan, iyi baskı yapan bir takım ama geri düştüklerinde ne kadar alan verdiklerini biliyoruz. Ondan faydalanamadık. Gruptan çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Her şey bizim elimizde. Maçları kazanırsak turu atlayacağız, inşallah da öyle olur diye konuştu.

Kendi durumu hakkında da açıklamalarda bulunan genç yıldız, 5 haftadır oynayamadım, son 1, 1.5 haftadır idmanlara çıkıyorum. Ağrım da azalıyor, her gün daha iyi olmaya başlayacağım şeklinde konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

- Tolgay Arslan'ın açıklamaları

- Oğuzhan Özyakup'un açıklamaları

HABER - KAMERA SERCAN SAPANATAN - İSTANBUL DHA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!