Otomobilin çarptığı anne kız yaralandı

Güncelleme Tarihi:

Otomobilin çarptığı anne kız yaralandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2017 16:56

Otomobilin çarptığı anne kız yaralandı

Haberin Devamı

 

Nurettin ARKAN/YALVAÇ, (DHA) - ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde otomobilin çarpıp kaçtığı elektrikli bisikletteki anne ve kızı yaralandı.

Yalvaç'ta oturan ve eşinden ayrı yaşayan 31 yaşındaki Esin Ekici ile kızı 11 yaşındaki İrem Tekin'in bulunduğu elektrikli bisiklete geçen cuma saat 20.00 sıralarında Hürriyet Caddesi kavşağında sürücüsü ve plakası belirlenemeyen otomobil çarptı. Elektrikli bisikletten savrulan Esin Ekici ve İrem Tekin yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı anne ve kızı ambulansla Yalvaç Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kızın bacağında parçalı kırık olduğu tespit edildi ve acil ameliyata alınarak sol bacağına platin takıldı. Polis, otomobiliyle olay yerinden kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Kaçan sürücüden şikayetçi olduğunu anlatan Esin Ekici, "Önümde bir araç vardı ben de arkasından yavaş gidiyordum. Bize çarpan araç önümdeki araca yol verdi ki geçiş üstünlüğü bizim bulunduğumuz yoldaydı. Ben beklemeye devam edeceğini düşünerek yola devam ettim ama o aniden gaza basarak bize çarptı. Kendimden geçmişim, tek duyduğum kızımın 'Anne ne olur ölme' diye ağlamasıydı. Bir süre sonra kendime geldiğimde hastaneye gelmiştik. İkimizin de sol taraflarında kırıklar var. İnsanda biraz vicdan olur. Bizi o halde nasıl bırakıp kaçtı bilmiyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!