Emniyet Müdürü Altan'dan vatandaşa terör uyarısı

Güncelleme Tarihi:

Emniyet Müdürü Altandan vatandaşa terör uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 11:48

Emniyet Müdürü Altan'dan vatandaşa terör uyarısı

Haberin Devamı

 

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Emniyet Müdürü Halil Altan, terör saldırılarına karşı vatandaşı uyarırken, şüphe uyandıran durumlarda Polis İmdat Hattı 155'in aranmasını istedi.
Isparta Emniyet Müdürü Halil Altan, terör eylemlerine karşı vatandaşları uyarırken, bu tür eylemlere karşı en üst düzey tedbirler alındığını söyledi. Halkın kalabalık olduğu alışveriş merkezleri, otogar, pazar alanları ve kafeler bölgesinde sürekli olarak sivil ve resmi ekiplerin kontroller yaptığını vurgulayan Emniyet Müdürü Altan, "Sürekli olarak şüpheli şahıs ve araçlar ile ilgili şehrin giriş ve çıkış noktalarında uygulama noktaları oluşturduk. Bu yapılan uygulamaların şehrimizin ve ülkemizin güvenliği için yapıldığının unutulmaması gerekmektedir" dedi.
Vatandaşların şüphe uyandıran paket, çanta, valiz veya koli benzeri ürünlere hiçbir şekilde müdahale etmeden, önce kendi can güvenliğini sağladıktan sonra hemen Polis İmdat Hattı'na haber vermeleri gerektiğine dikkat çeken Altan, şöyle dedi:
"Bizler en kısa sürede olay yerine intikal edip, konu ile ilgili çalışmalarımızı başlatacağız. Alışveriş merkezleri insanların yoğun olduğu ve giriş- çıkışlarının denetlenmesi oldukça zor yerlerdir. Bu sebeple buralarda bulunan güvenlik görevlilerine gerekli bilgilendirmeleri yapıyoruz. Gerektiği zaman vatandaşlarımızın üstündeki kıyafetler ve çantaları, en ince ayrıntısına kadar aranmakta. Otopark girişlerinde ise araçların alt kısımları kontrol edilmekte ve bagajları dahil olmak üzere incelenmektedir."

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!