Kaybolan köpeğini el ilanıyla arıyor

Güncelleme Tarihi:

Kaybolan köpeğini el ilanıyla arıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2016 11:33

Kaybolan köpeğini el ilanıyla arıyor

Haberin Devamı

HATAY'ın İskenderun İlçesi'nde yaşayan 58 yaşındaki Fatma Ozan, kaybolan Sibirya cinsi 'Şila' adlı köpeğini el ilanıyla arıyor.
Dumlupınar Mahallesi'nde oturan Fatma Ozan, evde beslediği iki köpekten biri olan Şila'nın, sokakta gezdirilirken, otomobillerin hareketinden korkarak kaçtığını söyledi.
ÜZÜNTÜDEN AĞLIYOR
Köpeğinden 'kızım' diye söz eden ve konuşurken zaman zaman gözyaşı döken Fatma Ozan "Ben yaşlı bir insanım. Çok dışarılara çıkamam. Evde Pia ile Şila kızlarımı besliyorum, günüm onlarla geçiyor. Onların bana hayat verdiğini doktorum da söylüyor. Şila'nın kaybolması beni çok üzdü, perişan oldum. Bulanlar lütfen haber versin. Alıp götürdülerse, lütfen getirsinler, şikayetçi olmayacağım. Bulana ödül vereceğim" dedi.
SİYAH SİBİRYA KURDU
Fatma Ozan'ın kızı Güneş Ozan da annesi için köpeklerinin çok önemli olduğunu belirterek "Kaybolan Şila siyah Sibirya kurdu, kahverengi göz rengi var. Hazırladığımız, üzerinde köpeğimizin fotoğrafı da bulunan el ilanlarını caddelere asıyoruz. Kendisini görenlerin haber vermesini bekliyoruz" diye konuştu.

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN,(DHA)
FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!