Yavuzeli İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Güngen Karne Dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Yavuzeli İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Güngen Karne Dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2015 13:14

YAVUZELİ İLÇE KAYMAKAMI ÖMER FARUK GÜNGEN ÖĞRENCİLERE KARNE DAĞITARAK, KARNE HEYECANLARINI PAYLAŞTI.

Yavuzeli İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Güngen öğrencilere karne dağıtarak, karne heyecanlarını paylaştı.
2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılı sonunda İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Güngen ve Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık katılımıyla, Yavuzeli Anaokulu, Yavuz Sultan Selim Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu ve Haci Sait İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine karneleri dağıtıldı.
İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Güngen, karne dağıtımında öğrencilerle sohbet ederek, tatili iyi değerlendirmelerini ve kitap okumalarını tavsiye ederek, yakın ilgi gösterdiği görüldü.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açlık, öğrencilerle ilgilenen ve emeği geçen tüm okul müdürlerine ve öğretmenlerine teşekkür etti. Öğrencilere hak ettikleri bu tatilin tadını çıkartmalarını ve tatilde kitap okumalarını ihmal etmemelerini tavsiye eden Alçık konuşmasına şöyle devam etti:
“Bir yıl süresi boyunca öğrencilerden her hangi bir olumsuz üzücü olay yaşanmaması bizleri ve velileri sevindirdi. Bizlere daima desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Ömer Faruk Güngen, Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, sivil toplum kuruluşlarına, öğrenci velilerine bizlerin daima her zaman yanımızda olan Yavuzeli Haber ailesine teşekkür ederim.”
Alçık, İlçe genelinde bugün 5 bin 400 öğrencinin karne dağıtımının yapıldığı ve yarıyıl tatiline girdiklerini ifade etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!