Kameralı Kurban Bayramı Denetimi

Güncelleme Tarihi:

Kameralı Kurban Bayramı Denetimi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2015 12:24

Eskişehir’de Kurban Bayramı arifesinde Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kameralı emniyet kemeri uygulaması yaparak sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuyor.
Kurban Bayramını şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar, yollarda yoğunluk oluşturdu. Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bayramda kazaların önüne geçilmesi için çevreyolunda önlemler arttırdı. Ekipler, bayramda acı haberler alınmaması için şehir giriş ve çıkışlarında kameralı emniyet kemeri uygulaması yapıyor. Eskişehir-Bursa karayolunun 3’üncü kilometresinde ise gün boyu uygulama yapan ekipler, emniyet kemeri takmayan sürücülere cezai işlem uygularken, uzun yola gideceklere ise uyarılarda bulunuyor.
Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, kent içinde ve çevreyolunda belirli yerlerde sabit denetimler yapan ekipler, bayram süresince sürücüleri meşgul etmemek, seyahat sürelerini uzatmamak için seyir halindeki ekipler sayesinde kontrollerini sürdüreceğini bildirdi. Özel olarak ayarlanan 3 trafik ekibi, Bursa, Ankara ve Kütahya çevreyollarında devriye gezerek, hız kurallarını aşan, kontrolsüz araç kullanan ve kural ihlali yapan sürücüleri belirleyerek gerekli işlemleri uygulayacak.
Öte yandan, şehir içinde 10 ekip ile 8 Şahin Timi ise kent içindeki hatalı parklar ve trafik düzenlemeleri için görev alacak. Bayram süresince şehirdeki kazaları önlemek, vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde yolculuk etmesini isteyen yetkililer, bayramda can ve mal kaybına yol açan kazaların yaşanmaması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade ettiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!