Vali Arslantaş: Erzincan şantiyeye döndü

Güncelleme Tarihi:

Vali Arslantaş: Erzincan şantiyeye döndü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 14:20

Vali Arslantaş: Erzincan şantiyeye döndü

Haberin Devamı

Coşkun MENEK / ERZİNCAN, (DHA) - Erzincan'ın şantiyeye döndüğünü ifade eden  Vali Ali Arslantaş, İliç ve Kemah ilçelerinde muhtarlarla bir araya geldi ve sorunları dinledi.
İliç Öğretmenevinde, Vali Ali Arslantaş'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıların ilki İliç'te gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Yardımcısı Fatih Acar, İliç Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, ildeki bütün kamu kurum müdürleri, İliç'te bulunan mahalle ve köy muhtarları katıldı. Daha sonra Kemah Meslek Yüksekokulu Salonunda düzenlenen toplantıda ise Kemah Kaymakamı Cuma Çotu, Kemah Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan hazır bulundu.
Vali Ali Arslantaş kaynak sıkıntısı olmadığını ifade ederek; “İl müdürlerimizle birlikte kamu hizmetini sunanlarla kamu hizmetini alanları, hizmetten istifade edenleri karşı karşıya getirmek, talep ve düşüncelerini almak, bundan sonraki yapacağımız işlere de sizlerin sağlayacağı katkı çerçevesinde yön vermek amacıyla bir araya gelmiş bulunuyoruz.Erzincan şantiye görünümü içerisine girmiş durumda. Sıcak asfalt, kanalizasyon, sulama kanalları, köy konaklarına kadar yapılmayan her hangi bir iş yok. Başbakanımız sayın Binali Yıldırım sayesinde bulmakta en az zorlandığımız, kaynak. Kaynak bulmakta bir sorun çekmiyoruz." diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!